klanten beoordelen ons met een 9.6
Home  /   Aluminium overkapping  / 

Aluminium overkapping, geniet het hele jaar van uw tuin!

Alle jaargetijden en met alle weersomstandigheden genieten van uw tuin? Dan is de keuze voor een aluminium veranda in uw tuin een juiste keuze. U kan zelf kiezen voor allerlei wanden zowel een schuifwand of een gesloten wand van glas, aluminium of polycarbonaat. Met de Aluxe terras heaters kan u zelfs op koude winterdagen van tuinkamer genieten. De heatline heeft 4 modellen met afstand bediening voor de perfecte temperatuur op het juiste moment. Een aluminium veranda is bestand tegen alle weersomstandigheden. Gemaakt van materialen die weinig onderhoud behoeven. Zo kunt u jarenlang, dag in, dag uit, genieten van het buitenleven aan huis!

Offerte aluminium overkapping?

Polycarbonaat verandadaken
De verandadaken kunnen met verschillende polycarbonaat platen gemaakt worden deze zijn leverbaar in helder, melkwit en ook zonwerend. De aluminium veranda type Aluxe Trendline is een model perfect geschikt voor de polycarbonaat platen. De Trendline overkapping is een hoogwaardig basis model, is in 3 stijlvarianten te leveren, klassiek, rond en vlak en is aantrekkelijk is geprijsd.

Aluminium overkapping

Geniet het hele jaar van uw tuin!

Prijs aanvragen ›

Glazen overkapping

Een aluminium overkapping is zeer geschikt wanneer u zoekt naar een glazen terrasoverkapping, een glazen dak is erg makkelijk te realiseren. Hier heeft Aluxe 3 geschikte en verzwaarde modellen voor die tot wel 700 cm breed kunnen zonder tussen paal dit biedt een vrijer uitzicht.

1 Aluxe Topline is een uiterst sterke veranda waar zowel de palen als de goot is verstevigd.
2 Aluxe Ultraline is een overkapping met een modern uiterlijk door zijn horizontale design en zonder een zichtbare dakhelling. De Ultraline kan met twee staanders tot 7m breed en 5m diep.
3 Designline is het nieuwste verandadak met een unieke design en vormgeving, optioneel zelfs geheel of gedeeltelijk met een schuifdak systeem te verkrijgen.

Ook een glazen schuifwand is een heel erg mooi aanzicht wanneer u voor een aluminium overkapping kiest.Zoals u ziet zijn er vele mogelijkheden met aluminium veranda’s, We hebben in onze showroom voorbeelden staan waardoor u een goede indruk krijgt van de verschillende modellen en materialen hier kunnen wij u adviseren en wijzen op alle mogelijke opties. Bevestig deze maand en ontvang 10% korting op de overkapping!

Aluminium terrasoverkapping op maat gemaakt

Onze terrasoverkappingen zijn te verkrijgen in alle maten. Als deze groter is dan de maximale maat wordt er een extra paal berekend en wordt de veranda gekoppeld naar de gewenste breedte.  Wanneer u afwijkende maten heeft bieden wij u een offerte op maat. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben we wel een aantal gegevens nodig, de maten en uw wensen zijn hierbij van groot belang. 

Aluxe overkapping

Wij leveren en monteren aluminium veranda’s van het merk Aluxe. Dit merk biedt met de Duitse degelijkheid veranda’s in verschillende prijsklassen. Aluxe is producent en leverancier van aluminium terrasoverkappingen, vaste wanden en schuifwanden en biedt een uitgebreid aanbod aan accessoires: van verlichting tot aan buitenverwarming. Alle Aluxe verandadaken worden standaard met 10 jaar garantie geleverd

Overkapping glas geplaatst door mensen met jarenlang ervaring

Wij zorgen er maar al te graag voor dat u het hele jaar door buiten kunt zitten, een terrasoverkapping plaatsen is voor ons bijna dagelijkse kost. Onze kracht zit dan ook in het complete verhaal waar veel leveranciers stoppen gaan wij door bijvoorbeeld het regenwater afvoer wordt door de staanders afgevoerd dit sluiten we aan op de afvoer van uw woning. Electra t.b.v. verlichting of een heater. De staanders en schuifwanden worden door ons op krinners gezet, dit is een in hoogte verstelbare fundering speciaal voor de kleigrond in onze regio. Krinners zijn grote schroeven van minimaal 100 cm hoog. Om het complete verhaal af te maken hebben wij ook de juiste mensen om het terras onder de overkapping te maken of uw droomtuin te realiseren. Zie de foto’s op onze site van tuinen met terras overkappingen. Door onze ervaring en kundig personeel bent u snel voorzien van een prachtige buitenkamer met een heerlijk terras of tuin.

Tuincentrum Rokkeveen gaat voor kwaliteit. Het aanleggen van tuinen is maatwerk, doordat onze werknemers vele projecten hebben is het werkgebied van ons tuinaanleg centrum helaas niet heel Nederland. Uiteraard zijn we wel te bereiken voor projecten in de volgende steden:

Zoetermeer | Rijswijk | Pijnacker | Den Haag | Waddinxveen | Rijswijk | Leidschendam | Bleiswijk | Schiedam | Leiden | Gouda | Berkel en Rodenrijs | Naaldwijk | Delfgauw | Nootdorp | Benthuizen | Moerkapelle | Zevenhuizen | Bergschenhoek

Wanneer u vragen heeft over de mogelijkheden met een Aluminium overkapping kunt u ons telefonisch bereiken op 079 204 04 61 ook kunt u een e-mail sturen naar info@tuincentrumrokkeveen.nl

Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. 

Neem contact met ons op

Wilt u een Afspraak Maken?

Tuincentrum Rokkeveen
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

Tel: 079 - 361 10 90
info@tuincentrumrokkeveen.nl