klanten beoordelen ons met een 9.6
Home  /   Aluminium veranda  / 

Aluminium veranda, geniet optimaal van uw tuin

De zomer lijkt in ons land ieder jaar weer voorbij te vliegen, helaas is buiten zitten er dan niet meer bij. Gelukkig hebben we daar de perfecte oplossing voor namelijk aluminium veranda’s. Met deze prachtige toevoeging in de tuin kunt u het hele jaar genieten van de frisse buitenlucht.

Offerte aluminium overkapping?

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Het hele jaar genieten van de frisse buitenlucht

Bekijk de mogelijkheden ›

Veranda met schuifdeuren

Een aluminium terrasoverkapping is uitbreiden met verschillende opties waaronder glazen schuifdeuren. Deze deuren kunt u bij hitte openen en bij koude periodes sluiten. Onze showroom toont nieuwe veranda’s met verschillende opties. Denk hierbij aan glazen veranda’s, houten veranda’s en natuurlijk onze aluminium veranda’s. Bevestig deze maand en ontvang 10% korting op de veranda!

Veranda met glas

Een aluminium veranda leent zich perfect voor een glazen dak en glazen schuifwanden. Hierdoor realiseert u een echte tuinkamer waar u altijd uit de wind zit en warmte binnen blijft.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Voordelen van een aluminium veranda

Naast het feit dat u langer van de tuin geniet brengt een aluminium veranda nog meer voordelen met zich mee. U kunt uw tuinmeubel droog opslaan; u hoeft geen berging te hebben voor uw loungeset of bbq, deze kunnen gewoon buiten blijven staan in de wintermaanden. Aluminium is een duurzaam en onderhoudsvriendelijk product; U hoeft een aluminium overkapping niet te behandelen in tegenstelling tot hout, verder gaat het materiaal jaren mee en is daarom erg duurzaam. Uw woning wordt meer waard; een buitenverblijf realiseren in de tuin of aan uw woning kan de waarde van de woning verhogen. Het is relatief snel en eenvoudig te plaatsen; in tegenstelling tot een aanbouw is een tuinkamer of veranda sneller en gemakkelijker te plaatsen, ook heeft u hier vaak geen vergunning voor nodig.

Veranda laten plaatsen

Een veranda/terrasoverkapping laten plaatsen is vakwerk, er zijn verschillende zaken waar u rekening mee moet houden. ten eerste is het belangrijk dat u navraagt of er eventueel een vergunning nodig is, dit kan wanneer u in de binnenstad woont. Verder moet u rekening houden dat het bouwen van een veranda precisiewerk is en onze vakmensen dit niet binnen een middag neergezet hebben.

Kom langs voor inspiratie

Bij ons bent u zeker dat u veranda laten bouwen door professionals gebeurd, dit geldt zowel voor een veranda op maat als een maatwerk veranda.

De goedkoopste veranda of de duurste? Bij ons wordt aan iedere aluminium overkapping zorgvuldig aandacht besteed. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Dan bent u van harte welkom voor een vrijblijvende offerte op maat. Handig is wanneer u langskomt of een afspraak maakt u de maten van uw tuin bij de hand heeft.

Werkgebied van Tuincentrum Rokkeveen

Ons werkgebied: Zoetermeer, Den Haag, Rijswijk, Bleiswijk, Moerkapelle, Benthuizen, Nootdorp, Delfgauw, Zevenhuizen, Gouda, Delft, Berkel en Rodenrijs, Leidschendam, Voorburg, Naaldwijk, Pijnacker, Bergschenhoek en Alphen aan de Rijn

Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. 

Neem contact met ons op

Wilt u een Afspraak Maken?

Tuincentrum Rokkeveen
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

Tel: 079 - 361 10 90
info@tuincentrumrokkeveen.nl