klanten beoordelen ons met een 9.6
Home  /   Overweldigend aanbod aan buitentegels  / 
Overweldigend aanbod aan buitentegels

Buitentegels wij hebben een overweldigend aanbod!

Uw mogelijkheden zijn eindeloos!

Buitentegels zijn erg in trek, niet alleen omdat het een onderhoudsarme oplossing biedt bij de inrichting van tuinen, maar ook omdat er tegenwoordig zeer mooie tegels voor buiten verkrijgbaar zijn.

Benieuwd naar ons aanbod?

Bekijk alle tegels!

Bekijk ons assortiment ›

Keramische buitentegel of beton, Zegt u het maar…

Beton, natuursteen, een kleur, pakkende combinaties, een interessante legvorm –tegels bieden legio mogelijkheden. Het meest gebruikte formaat is 60 x 60, maar natuurlijk kunt u deze ook in andere formaten krijgen.

Onderhoudsarm is wel zo fijn

Er zijn twee manieren om buitentegels onderhoudsarm te maken. De eerste is om de buitentegels te coaten. Hierdoor kan vocht niet meer in de tegels doordringen en maakt aanslag (algen en mos aangroei) geen (of in ieder geval een stuk minder) kans. Daarnaast is het belangrijk om de kieren tussen de tegels goed te voegen. Hier is een speciaal zand voor. Dat veeg je droog uit over de tegels en als het nat wordt, verhardt het in de voegen. Verder is de keuze voor keramische tegels ook te overwegen, deze tegels zijn kleurvast en slijtvast, hierdoor ondervindt u ook minder onderhoud.

Buitentegel kiezen?

Tuinaanlegcentrum Rokkeveen is een van de grootste aanbieders van tuintegels in Nederland. In onze showtuin vindt u buitentegels van alle belangrijke fabrikanten en vele voorbeelden van hoe je de tegels kan leggen.

U kunt de buitentegels los kopen, maar wij kunnen ze ook voor u leggen. Dat is onze specialiteit. Onze vakmensen zorgen voor een duurzame aanleg en zorgen dat onkruid en aanslag zo min mogelijk kans maken. Kom vooral langs of neem contact op voor vrijblijvende informatie.

Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. 

Neem contact met ons op

Wilt u een Afspraak Maken?

Tuincentrum Rokkeveen
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

Tel: 079 - 361 10 90
info@tuincentrumrokkeveen.nl