klanten beoordelen ons met een 9.6
Home  /   Houten veranda  / 

Houten veranda aanschaffen en laten plaatsen?

Buiten vertoeven het hele jaar door? Met een overkapping, tuinhuis ofwel veranda kan dit gerealiseerd worden! We leveren een mooie houten veranda en plaatsen deze indien gewenst ook. We willen tegenwoordig een stukje luxe in onze tuin en meer genieten in de buitenlucht. Dit kan goed in een houten overkapping.

Veranda in uw tuin?

Wij maken ze!

Houten veranda prijs aanvragen ›

Veranda hout

Een veranda van douglas hout staat prachtig in een tuin met landelijke uitstraling. Wij hebben douglas houten overkappingen van verschillende maten. Hierbij kunt u denken aan 600x300 cm maar ook 300x400 cm. Wanneer een standaard maat niet geschikt is voor uw tuin kunnen we een maatwerk houten veranda plaatsen.

Houten veranda offerte aanvragen

Hout en Aluminium, het verschil?

Hout is een natuurproduct en kan werken, daarentegen is hout prachtig in een landelijke tuin en is het goedkoper dan Aluminium. Aluminium is duurzaam en geeft een moderne uitstraling. Onze showroom geeft u de mogelijkheid om beide producten te bekijken. Wij zullen u helpen met vragen en passend advies geven zodat u zeker weet dat u de goede keuze maakt.

Onze veranda’s worden geplaatst door professionals, dit is iets wat wij wel adviseren. Het plaatsen van overkappingen is vakwerk en dit kunt u beter uitbesteden dan er zelf aan beginnen. Mocht u zelf handig zijn, wij leveren ook enkelt veranda’s zonder montage.

Verschil tussen Lariks, Douglas houten veranda/overkapping

‘Douglas overkappingen’, ‘lariks douglas geschaafd’ vele termen die een leek weinig zeggen. Het verschil tussen Lariks en Douglas hout is minimaal, maar het is er wel. Het meest opvallende verschil is eigenlijk de kleur van het hout, maar ook duurzaamheid en kans tot scheuren is verschillend.

Bij zowel Lariks als Douglas heeft u de kans dat het hout gaat splijten, dus vastschroeven moet met beleid gebeuren. Toch zal Douglas iets minder snel gaan scheuren dan Lariks. Daarentegen is Lariks weer net iets duurzamer dan Douglas.

Nadien u bij ons advies heeft ingewonnen kunnen we geheel naar wens een vrijblijvende passende offerte maken.

Voordelen van een houten veranda:

Waardestijging van de woning

Een goede, kwaliteits veranda kan de waarde van uw huis doen stijgen in waarde. Een veranda is zeer gewild en daardoor een meerwaarde voor uw woning. We kunnen wel zeggen dat de waarde van de aanschaf van een veranda dezelfde vermeerdering is als de stijgende waarde van uw woning. Dit is natuurlijk alleen als de veranda goed wordt aangelegd en onderhouden.*Let op: dit kan natuurlijk altijd afwijken of niet bij uw woning niet van toepassing zijn.

Genieten van elk weer

Een zeer groot pluspunt is dat u ten allen tijde buiten kunt zitten, de veranda biedt schaduw maar ook droogte bij regen. Dankzij uw buitenverblijf kunt u gezellig buiten leven. Met een buitenhaard of heater zorgt u ervoor dat u bij koude dagen heerlijk warm en beschut zit.

Voor iedere woning mogelijk!

Een veranda kan zowel bij een rijtjeswoning, twee-onder-eenkap als een vrijstaand huis. Dit maakt het voor iedereen mogelijk een gezellig buitenverblijf te creëren.

Werkgebied van Tuincentrum Rokkeveen

Ons werkgebied: Zoetermeer, Den Haag, Rijswijk, Bleiswijk, Moerkapelle, Benthuizen, Nootdorp, Delfgauw, Zevenhuizen, Gouda, Delft, Berkel en Rodenrijs, Leidschendam, Voorburg, Naaldwijk, Pijnacker, Bergschenhoek en Alphen aan de Rijn

Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. 

Neem contact met ons op

Wilt u een Afspraak Maken?

Tuincentrum Rokkeveen
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

Tel: 079 - 361 10 90
info@tuincentrumrokkeveen.nl