Ruim 2000 m2 showtuin • Profiteer in de winter van hoge kortingen! • Bel ons 079 361 10 90 Onkruid verwijderen? Klik hier
HOME  /   Hovenier

Hovenier

Een tuincentrum zonder tuin planten


Als u bij ons in de showtuin uw eerste tuin ideeën opdoet zal u denken “een tuincentrum zonder tuin planten” Dit komt door onze eigen werkwijze, opgedaan in vele jaren dat we tuinen aanleggen.

Als we over de Latijnse beplanting namen beginnen in een mooi tuinplan weet u nog niet waar de kinderen gaan spelen, u gaat zonnen of BBQ ‘en. Wij geven daarom eerst de volledige aandacht op de indeling van de tuin betreft de terrassen en borders. Het gaat er immers om waar u van houd of het nou een tuin is met veel borders, terrassen of voor de kinderen wij maken al ruim 25 jaar tuinen en nog niet één was het zelfde. Vandaar dat wij eerst de tuin aanleggen en maken we alle borders beplanting klaar. Of u vind het leuk en doet de beplanting zelf zo niet dan kan onze hovenier u helpen met een beplantingsplan. U heeft nu ook een idee hoe groot de borders eigenlijk zijn en kan er nu een betere voorstelling van krijgen.

Onze hovenier komt vrijblijvend bij u thuis en hoort uw wensen aan, hij zal u adviseren en meedenken. Hij kan de beplanting goed samenstellen betreft de kleuren, bloeitijden en zon of schaduw. U krijgt van onze hovenier een lijst met de beplanting namen en het plan via de mail, deze beplanting kan u dan op google bekijken. Als het aangepast moet worden kan u dat met de hovenier de beplanting samenstellen tot het naar wens is. De lijst met planten wordt dan naar de kweker gestuurd voor een offerte, die wij later dan weer net als de tuin offerte naar u mailen. Op deze manier maakt tuinaanleg Rokkeveen samen met u de tuin omdat uw tuin onze zorg verdient en u lekker van u tuin moet gaan genieten. Tuinaanleg Rokkeveen heeft een bescheiden assortiment aan bomen en tuinplanten op voorraad. Maar we kunnen alles binnen vijf werkdagen leveren. We werken hiervoor samen met Greenlink, een gerenommeerd groothandelscentrum voor bomen en planten.

Door onze exclusieve samenwerking profiteren wij – en u dus ook – van bovengemiddeld scherpe prijzen. 

Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. 

Neem contact met ons op

Wilt u een Afspraak Maken?

Tuincentrum Rokkeveen
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

Tel: 079 - 361 10 90
[email protected]

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Bent u geintresseerd in onze diensten? Vul hieronder het formulier in en wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.


Offerte aanvragen