Vooropgesteld het gaat om een gemiddelde prijs: dat hangt natuurlijk van een aantal factoren af, waaronder het formaat van uw tuin en uw specifieke wensen. Maar in algemene zin liggen de kosten voor het aanleggen van een nieuwe tuin zo rond de 100 euro per vierkante meter.

Wanneer u uw tuin laat aanleggen wilt u natuurlijk de gemiddelde kosten weten. Waar moet u rekening mee houden? Natuurlijke geven wij nooit de exacte totale kosten via deze berekening. We weten niet precies of u een kleine of grote tuin heeft of hoeveel extra uur er in uw tuin gaat zitten. Wel kunnen we dicht in de buurt van de tuin kosten komen.

  

Tuinaanleg kosten, wat krijgt u ervoor?

In de getoonde kosten zit alles inbegrepen: het leeghalen van uw oude tuin, afvoeren van oud materiaal, al het nieuwe materiaal. Onder het nieuwe materiaal verstaan we de bestrating deze zal liggen tussen de 30 - 40 euro per m2. De werkuren (de hoogste kostenpost) en de volledige afwerking. Wilt u een overkapping of veranda laten maken en door ons laten plaatsen? Geen probleem! Houd er rekening mee dat dit niet in de berekening inbegrepen zit. U krijgt uw tuin natuurlijk schoon en gebruiksklaar opgeleverd.

Kan ik mijn tuin goedkoop aanleggen?

Dat kan, bijvoorbeeld door het uitkiezen van voordelige stenen, het versimpelen van wensen (rond verlichting, beplanting, muurtjes etc.) of door sommige zaken zelf op te pakken (bijvoorbeeld het leeghalen van de tuin). Hiermee drukt u de kosten voor het aanleggen van een nieuwe tuin.

Tuin aanleggen kosten bespreken?

Tuinaanleg centrum Rokkeveen kan eersteklas kwaliteit bieden tegen scherpe kosten omdat wij een tuincentrum en aanleg centrum ineen zijn – een unieke combinatie. We hebben 25 jaar ervaring met het aanleggen van tuinen in de regio Zuid-Holland. Laat ons u verrassen met een geheel vrijblijvende offerte. Kom langs of maak een afspraak. Bedankt

LET OP: Het betreft een prijsindicatie uit de gemiddelde van 30 jaar tuinen maken. 

Ons aanbod

Wat kost de aanleg van een tuin

BASIC Tuin Het basis pakket
BASIC Tuin

Een gezellige tuin hoeft niet veel te kosten. Kijk dan hier wat de BASIC tuin inhoud.

Lees meer
LUXE Tuin Het luxe pakket
LUXE Tuin

Een complete tuin waar de hele familie zich in kan vinden. Kijk hier wat een LUXE tuin inhoud.

Lees meer
EXCLUSIEVE Tuin Het exclusieve pakket
EXCLUSIEVE Tuin

Een tuin zoals u hem eigenlijk altijd al had gewild. Kijk hier wat een EXCLUSIEVE tuin inhoud.

Lees meer

Bereken uw prijs

Bereken hieronder de prijs van uw nieuwe tuin

Vul hieronder de lengte en breedte in of het aantal vierkante meters.

* De korting geldt alleen op de complete tuin als de tuin in deze maand wordt aangelegd