Home  /   BASIC Tuin €79,95 Per m2

BASIC Tuin €79,95 Per m2


Een gezellige tuin hoeft niet veel te kosten. Kijk dan hier wat de BASIC tuin inhoud.

Hoe wordt de prijs van de BASIC tuin bepaald.

U komt eerst eens op uw gemak langs in onze showtuin voor een handige dosis inspiratie. Hier ziet u talloze voorbeelden van sierbestratingen en krijgt u in alle rust advies over alle mogelijkheden van uw tuinwensen. In de BASIC tuin zijn stenen van het formaat 20x30x6cm berekend. U kunt ideeën opdoen en kiezen uit de diverse kleuren die we in dit formaat hebben. In de berekening van de BASIC tuin zit eigenlijk alles inbegrepen zoals:

  • Afvoer van alle oude bestrating materialen
  • afvoer van de beplanting
  • afvoer van gras en of grond
  • zand leveren, aanbrengen, egaliseren en verdichten
  • bestrating formaat 20x30cm prijs uitgaande van €10,- per m2
  • zagen om alles sluitend te maken
  • onkruid remmend voegzand leveren, invegen en trillen
  • bemeste tuinaarde leveren, aanbrengen en egaliseren

Kortom: we beginnen met de oude bestrating uitbreken, verwijderen en afvoeren. Hierna graven we de beplanting en de grond uit en voeren dit de zelfde dag nog af met de daarvoor gebruikelijke afvoer stromen. Het zand wordt geleverd, geëgaliseerd en getrild waar na de bestrating wordt aangebracht en bestraat. Om alles sluitend te maken zagen we alles mooi strak dicht en uit eindelijk word de bestrating getrild en met onkruid remmend zand ingeveegd. De borders worden beplanting klaar gemaakt met bemeste tuinaarde.

Om misverstanden te voorkomen maken we een afspraak om bij u langs te komen om de werkzaamheden te bekijken en de tuin in te meten voor een vrijblijvende offerte. Als de tuin is opgemeten ontvangt u van ons binnen 5 werkdagen de offerte. Gaat u akkoord met de offerte ontmoeten we elkaar indien nodig nog één keer in onze showtuin. Hier nemen we de gekozen bestrating materialen en de offerte door zodat echt alles naar wens is. Nu gaan wij alles bestellen en inplannen de tuin kan binnen 4 weken gemaakt zijn.. Let wel op in bijvoorbeeld uw tuin kunnen de kosten lager of hoger uitvallen dan de aangegeven BASIC tuin prijs van € 79,95 per m2 maar dat ligt aan uw eigen tuin en uw wensen, er is immers geen tuin hetzelfde! (let op: Het betreft een prijsindicatie uit de gemiddelde van 30 jaar tuinen maken).

Na gemiddeld twee dagen wordt door de mannen van Tuinaanleg Rokkeveen de tuin opgeleverd en kunt u lekker genieten van een mooie nieuwe BASIC tuin.

Bereken wat uw tuin kost!

Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. 

Neem contact met ons op

Wilt u een Afspraak Maken?

Tuincentrum Rokkeveen
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

Tel: 079 - 361 10 90
info@tuincentrumrokkeveen.nl

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Bent u geintresseerd in onze diensten? Vul hieronder het formulier in en wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.


Offerte aanvragen