klanten beoordelen ons met een 9.6
Home  /   Natuursteen  / 
Natuursteen

Natuursteen tuintegels, maakt uw tuin speciaal

Keramische natuursteen tegels buiten plaatsen, wij zijn uw specialist.

Tuinaanlegcentrum Rokkeveen is dé specialist op het gebied van natuursteen. Wij bieden een zeldzaam groot assortiment natuursteen, van alle belangrijke leveranciers (Red Sun, Tuinvisie en Michel Oprey. Onze showtuin staat alleen niet heel veel meer omdat op dit moment keramiek de trend is en de natuursteen printen kan dupliceren. Dus eigenlijk de natuursteen look met alle voordelen van keramiek.

 

Benieuwd naar natuursteen

of een look-a-like?

Bekijk de mogelijkheden ›

Keramische Natuursteen look leveren wij in vele maten en kleuren en die laten zich weer mooi combineren. U kunt hierbij denken aan chinese hardsteen of juist een moderne variant. Natuursteen zorgt ervoor dat uw tuin een unieke uitstraling krijgt.

Vergeet ook niet dat u met natuursteen meer kunt bouwen dan een terras of oprit. Wat dacht u van een schitterende vijver, een border van natuursteen of een speelse muur rond uw tuin. Naast bestrating en muurelementen, is er ook een groot assortiment van natuurstenen keien en grind. Bij ons kunt u alle soorten en maten split en grind per 15 kilo zak of (mini) big bag bestellen. Bekijk de verschillende soorten ook in onze webshop. Onze natuursteen producten zijn van goede kwaliteit en hebben een lange levensduur.

Wij kunnen uw natuursteen terrastegels ook leggen!

Tuinaanlegcentrum Rokkeveen is één van de weinige tuincentra die ook tuinen ontwerpt en aanlegt. Ons team werkt snel en vakkundig. De combinatie van tuin- en aanlegcentrum biedt voordelen op vele vlakken, waaronder het gemak van een geïntegreerd advies, snelheid van uitvoering en dus een besparing van (dure) arbeidskosten.

Bent u op zoek naar dit product of wilt u een natuursteen terras laten aanleggen? Wilt u onze soorten natuursteen bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze 2000m2 showroom voor advies en een scherpe offerte!

Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. 

Neem contact met ons op

Wilt u een Afspraak Maken?

Tuincentrum Rokkeveen
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

Tel: 079 - 361 10 90
info@tuincentrumrokkeveen.nl