Rene SpaanTuinaanlegcentrum Rokkeveen is uniek in zijn soort. niet alleen verkopen ze er alles wat je nodig hebt voor de tuin, maar ze kunnen ‘m ook aanleggen. Van gras tot schutting, van vlonder tot tuinhuis en van ontwerp tot realisatie. Alle leveranciers zijn onder één dak te vinden en de huishovenier zorgt voor een gratis beplantingsplan. met recht een one-stop-shop voor de tuin!

“We zijn inderdaad een tuincentrum en tuinaanlegbedrijf ineen”, vertelt hovenier en directeur René Spaan. “Gek genoeg is dat een zeldzame combinatie. Voor ons is het logisch dat mensen op één plek terecht kunnen voor de aanleg, het onderhoud en de aankleding van de tuin. Zo hoeven onze klanten niet van winkel naar winkel voor de mooiste tuinideeën én realisatie van hun tuin!”

Tuincentrum Rokkeveen meubelsTUINTREND EEN ONDERHOUDSVRIJE TIJN

René speelt dit voorjaar in op de nieuwste trend: een onderhoudsvrije tuin! Door een abonne- ment te nemen bij het tuincentrum, wordt uw tuin 3 keer per jaar helemaal schoongemaakt en van onkruid ontdaan, de groenaanslag wordt verwijderd, kleine verzakkingen hersteld, het hout en/of de tegels van een vuilafstotende laag voorzien én de hele tuin wordt ingespoten met een onkruidbestrijdingsmiddel. Dit alles al vanaf 300 euro per jaar!

THUIS IN TUINEN

René is al 25 jaar thuis in tuinen. Eerst met zijn bedrijf Spaan Sierbestratingen en sinds een jaar of 5 met Tuincentrum Rokkeveen, voorheen bekend als Post & Huurman. “Ik maakte al jaren tuinen voor het bedrijf van de heer Huurman”, aldus René, “Met het overnemen van deze zaak heb ik mijn droom waargemaakt: het runnen van een zelfstandig tuincentrum en een vertrouwd adres waar service, vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel staan!”

Koi KarpersVAN KOI KARPERS TOT SIERBESTRATING

Werkelijk alles voor de tuin is aanwezig aan de Moeder Teresasingel 80. Natuurstenen tuintegels, alle soorten sierbestrating, zand en grond, diverse erfafscheidingen, hippe lounge- sets, coole zonwering en ga zo maar door. In de grootste showtuin van de regio kunnen bezoekers volop inspiratie opdoen.

EEN HECHT TEAM

Voor het team van Tuinaanlegcentrum Rokkeveen is geen enkele dag hetzelfde. “Iedere tuin is weer een nieuwe uitdaging. We zijn altijd buiten bezig om iets moois voor mensen te maken. Een tuin is per slot van rekening wel de plek waar je je lekker moet kunnen ontspannen als je vrij bent.” Met die insteek gaat het 10 man sterke team elke dag op pad. René ’s broer Bert, zoon Joey en kameraden – allemaal gediplomeerde stratenmakers en/of hoveniers – zijn na al die jaren een hechte club geworden.

TOT SLOT...

Ook niet onbelangrijk: het oude materiaal uit de tuin wordt altijd afgevoerd en de nieuwe tuin opgeruimd en schoon opgeleverd. Snelheid, vakkennis, kwaliteit en gemak – dat is het unieke aanbod van Tuincentrum Rokkeveen.