4 seasons shop rokkeveen“Een winkel in een winkel”, zo noemt René Spaan van Tuincentrum Rokkeveen het concept van de onlangs geopende 4seasonshop, gevestigd in het tuincentrum aan de Moeder Teresiasingel te Zoetermeer . Vrijdag 5 september opende zijn dochter Mandy de nieuwe winkel vol huis,- tuin, - lifestyle en cadeauartikelen. De 4seasonshop is daarmee niet de eerste in Nederland. Eerder dit jaar, opende de ‘shop in shop’ formule een vestiging in een tuincentrum in Leerdam en het is de bedoeling dat er uiteindelijk door het hele land shops geopend worden, op verschillende centrale locaties en in verschillende winkels.

“Maar nu is het ons avontuur”, aldus René. “We hopen een mooie aanwinst voor de wijk en Zoetermeer te zijn, omdat het assortiment iedereen aanspreekt en heel betaalbaar is. Daarnaast hebben wij een eigen parkeerterrein en kunnen klanten nog steeds bij ons terecht voor onze vertrouwde producten en diensten”. Het tuincentrum wil op termijn ook het huidige assortiment aanpassen op bezoekers aan de 4seasonshop. “We zijn van huis uit een familiebedrijf, gespecialiseerd in tuinaanleg. Dat doen we al jaren en we zijn daarin de oudste in Zoetermeer.

Maar je moet ook met je tijd meegaan en dit concept past daar heel goed in. Een plantje, dierbenodigdheden, tuingereedschap. We willen het hele tuincentrum aantrekkelijk maken, dus naast de shop van mijn dochter, gaan we ook ons eigen assortiment wat uitbreiden”.

4 seasons shopDe shop zelf is veelzijdig en het assortiment eigentijds. Of u nou een feestje wil geven of uw huis na afloop wilt schoonmaken; de 4seasonshop heeft het. Van slingers, tot luchtverfrissers, van sierkussens tot vogelhuisjes, van pannenlap tot geurkaars. De 4seasonshop is er voor iedereen en alles en bovenal betaalbaar, want qua prijzen concurreert de shop met bekende discounters. De vrolijke uitstraling door gebruik van kleurige artikelen, maakt het bovendien erg aantrekkelijk winkelen. Het assortiment wordt steeds opnieuw aangepast aan het huidige jaargetijde en de laatste trends op het gebied van lifestyle. “Daarnaast hebben we elke twee weken een tiental speciale aanbiedingen, waarmee we in de lokale bladen zullen adverteren”.

De 4seasonshop vindt u aan de Moeder Teresiasingel nummer 80 en is van maandag tot vrijdag geopend van 09:00 uur tot 17:30 en op zaterdag van 9:00 tot 17:00. Voor de actuele aanbiedingen, kunt u de Facebookpagina (www.facebook.com/4seasonshopNL) volgen of uiteraard de advertenties in deze krant in de gaten houden.