MZZ 02 tuincentrum rokkeveen 5Het zit werkelijk overal, tussen de bestrating, het terras, de oprit en ga zo maar door. Onkruid is om gek van te worden en bovendien een vervelende klus om te verwijderen.
Laat Tuincentrum Rokkeveen dit voor je uit handen nemen en voordat je het weet, beschik je heel het jaar over een onderhoudsvrije tuin!

Iets meer dan een jaar geleden werden Zoetermeerders voor het eerst op de hoogte gebracht van het nieuwe project van Tuincentrum Rokkeveen: het onkruidvrij maken van tuinen. Inmiddels zijn ongeveer 500 Zoetermeerders verzekerd van een prachtige tuin. “Het slaat geweldig aan”, laat eigenaar en hovenier René Spaan weten. “Vooral ouderen vinden het heerlijk dat zij lekker in huis kunnen blijven. Nu hoeven ze hun kinderen niet lastig te vallen met die rotklus. Het is verder ideaal voor mensen die het vanwege drukte of ziekte niet zelf kunnen doen. Onze service bespaart veel pijn in de rug, nek, knieën en vieze handen.”

MZZ 02 tuincentrum rokkeveen 1METEEN EEN OPKNAPBEURT
“Na inschrijving volgt binnen twee weken de eerste behandeling”, legt René uit. “Onkruid verwijderen is stap één en vervolgens vegen we alle voegen dicht met onkruidremmend voegzand. Wij garanderen dat er twee jaar lang geen onkruid te zien is.” Op doordeweekse dagen geldt zelfs een 24-uursservice voor als je onverhoopt ergens plukjes groen tussen de stenen ziet. En als de deskundige medewerkers van Tuincentrum Rokkeveen dan toch bezig zijn, kunnen zij tegen een scherp tarief onder meer de dakgoot reinigen, tuin schoonspuiten, het gras maaien of de heg snoeien. Ook de borders aanpakken of de bestrating impregneren behoort tot de vele mogelijkheden. De mannen van Tuinaanleg Rokkeveen doen het met alle plezier!

MZZ 02 tuincentrum rokkeveen 4ZEER LAGE PRIJS
Voor een totaalbedrag van €240, twee keer €120 of maandelijkse termijnen van €10 houden de onkruidspecialisten van Tuincentrum Rokkeveen de tuin, oprit en het terras twee jaar lang onkruid- en mosvrij. Dit gebeurt door milieuvriendelijke behandelingen die, afhankelijk van het weer, soms om de twee weken plaatsvinden. Ook eenjarige servicecontracten zijn vanaf €180 per jaar of €15 per maand mogelijk. Het laaggeprijsde aanbod geldt ook voor bedrijven en VvE’s, met bijvoorbeeld een gezamenlijk parkeerterrein. En als je voor vijf of meer buren inschrijft, is er een aantrekkelijke buurtkorting mogelijk. Nog op zoek naar een origineel cadeau? Geef een vriend of familielid een onkruidvrije tuin!

VOORKOM EEN HOOP ELLENDE
Dit jaar weer zoveel werk gehad aan de tuin? Schrijf je nu alvast in voor 2017 en 2018. Meld je aan voor het eind van dit jaar en krijg de eerste twee maanden gratis. Kijk ook eens op de Facebookpagina Onkruid Verwijderen, doe mee aan de acties en wie weet win je zelfs een jaar lang een onkruidvrije tuin! Colofon Mijn

MZZ 02 tuincentrum rokkeveen 2MZZ 02 tuincentrum rokkeveen 3