In een onkruidvrije tuin van de zomer genieten… dat willen we toch allemaal?

MZZ 04 tuincentrum rokkeveen 3Het is de grootste ergernis in elke tuin: onkruid. Het zit werkelijk overal, tussen de bestrating, het terras, de oprit en ga zo maar door.
Het is om gek van te worden en een rotklus om te verwijderen.
Laat Tuincentrum Rokkeveen deze last dus uit handen nemen en voordat je het weet heb je weer een tuin om trots op te zijn!

Pijn in de rug, nek, knieën én vieze handen. Onkruid verwijderen is geen pretje. Bovendien ben je urenlang bezig op je vrije dag. Toch móét het gebeuren met de zomer voor de deur, want wie wil er nou niet onbezorgd in de tuin kunnen zonnen en barbecueën?
Voor slechts 10 euro per maand kan Tuinaanleg Rokkeveen het voor je doen. Ideaal voor mensen die het vanwege drukte, ziekte of ouderdom niet zelf kunnen!

MZZ 04 tuincentrum rokkeveen 5UNIEK CONCEPT
“Ik doe dit werk inmiddels dertig jaar en altijd hoor ik klachten over onkruid in de tuin”, vertelt eigenaar en hovenier René Spaan over het ontstaan van dit unieke project. Voor €120 euro per jaar of in termijnen van €10 per maand houden de onkruidspecialisten van Tuincentrum Rokkeveen de tuin, oprit en het terras twee jaar lang onkruid- en mosvrij. Dit gebeurt door bijna maandelijks milieuvriendelijke behandelingen. Ook eenjarige servicecontracten zijn mogelijk, vanaf €180 per jaar of €15 per maand.

BEDRIJVEN EN VVE’S
Dit zeer laaggeprijsde aanbod geldt niet alleen voor particulieren. Ook bedrijven en VvE’s, met bijvoorbeeld een gezamenlijk parkeerterrein, kunnen hiervan profiteren. Als je voor vijf of meer buren inschrijft, is er bovendien een aantrekkelijke korting mogelijk. En zou een jaar lang een onkruidvrije tuin niet een geweldig cadeau zijn?

MZZ 04 tuincentrum rokkeveen 7METEEN DE TUIN AANPAKKEN
“Na inschrijving volgt binnen twee weken de eerste behandeling,” legt René de werkwijze uit. “Eerst verwijderen wij al het onkruid en vervolgens vegen we alle voegen dicht met onkruidremmend voegzand. Wij garanderen dat er twee jaar lang geen onkruid te zien is.” Op doordeweekse dagen geldt zelfs een 24-uursservice voor als je tóch ergens plukjes groen tussen de stenen ziet. En als de deskundige medewerkers van Tuincentrum Rokkeveen dan toch bezig zijn, kunnen zij tegen een scherp tarief bijvoorbeeld de tuin schoonspuiten, het gras maaien of de heg snoeien.

TEVREDEN KLANTEN
Inschrijven voor een onkruidvrije tuin kan bij het salesteam (er worden nog vertegenwoordigers gezocht!) dat de komende tijd langs de deuren gaat, bij het tuincentrum zelf én op de website www.onkruid-verwijderen.nl. Kijk ook eens op de Facebookpagina ‘Onkruid Verwijderen’ voor enkele voorbeelden van huidige klanten. “Iedereen is lovend over de resultaten en de vriendelijke medewerkers”, zegt René enthousiast. “Hopelijk brengt dit onkruidproject me dichterbij mijn grote droom… dé tuinman van Zoetermeer worden!”

MZZ 04 tuincentrum rokkeveen 4MZZ 04 tuincentrum rokkeveen 6MZZ 04 tuincentrum rokkeveen 8