klanten beoordelen ons met een 9.6
Home  /   Offerte houten overkapping  / 
Offerte houten overkapping

Offerte houten overkapping

Benieuwd naar de kosten van een houten overkapping? Vraag hier uw offerte aan voor een Vuren of Douglas overkapping inclusief montage!

Type overkapping, douglas of geïmpregneerd vuren

Gaat u voor een douglas of vuren? Bij ons heeft u de keuze uit 2 soorten hout. De verschillen tussen deze 2 soorten worden hieronder uitgelegd.

Type overkapping
Lengte en breedte overkapping:

Bepaal hier de afmeting van de overkapping. 

Ons Douglas en vuren hout

Scandinavisch vuren

Scandinavisch vuren heeft door zijn langzame groeitijd een fijne houtnerf. Het heeft hierdoor een sterke en gelijkmatige structuur. Het hout staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en laat zich gemakkelijk bewerken.

Douglashout

Douglashout valt in duurzaamheidsklasse 3 en is daarmee één van de duurzaamste houtsoorten in Europa. Het kan daardoor onbehandeld worden gebruikt, maar naar wens ook geïmpregneerd worden.

douglas of vuren

Overkapping met wanden en welke kleur?

De meest gekozen afwerking bij een houten overkapping zijn toch wel wanden, hierin zijn verschilldende mogelijkheden. Maak de keuze tussen geen, één of twee wanden en de kleur. Op basis van deze keuze worden mede prijzen berekend.

Wanden en kleur
Wanden:
Kleur:
Overkapping

Houten overkapping met tuinhuis?

Heeft u graag een houten overkapping met tuinhuis? Wij kunnen alle soorten houten buitenverblijven realiseren. Bent u geintereseerd in een overkapping met schuur? Vul dan hier de gewenste maten van de schuur in.
Zo niet kunt u nee selecteren.

Met schuur:
Tuinhuisvoorbeelden
tuinhuis douglas
Tuinhuis douglas
tuinhuis douglas rabat
Tuinhuis douglas/rabat
Let op:

LET OP: praktische zaken bij de offerte aanvraag

De offerte wordt gemaakt op basis van bovenstaande gegevens. U kunt uiteraard ook altijd ons tuincentrumbezoeken in Zoetermeer, Moeder Teresasingel 80. Voor afwijkende wensen of speciale verzoeken kunt u het beste langs komen. *Extra kosten kunnen mogelijk zijn buiten ons werkgebied

Gegevens:

Foto waar de overkapping komt.
Let op! Hoe meer we weten, hoe realistischer de prijs.
Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. 

Neem contact met ons op

Wilt u een Afspraak Maken?

Tuincentrum Rokkeveen
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

Tel: 079 - 361 10 90
info@tuincentrumrokkeveen.nl