Ruim 2000 m2 showtuin • Profiteer in de winter van hoge kortingen! • Bel ons 079 361 10 90 Onkruid verwijderen? Klik hier
ONS TEAM

DE MENSEN ACHTER UW TUIN

 • Over ons

  Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. De opdrachtgevers en projecten zijn in middels heel gevarieerd. Van particulieren tot zakelijke opdrachtgevers, in de wijde omgeving van Zoetermeer.

  We hebben een flexibel team van specialisten. Wij hebben een eigen team wat bestaat uit familie en vrienden die allemaal gediplomeerd zijn. Hierdoor doet u echt alleen zaken met Tuincentrum Rokkeveen zelf en niet met stratenmakers of hoveniers van buitenaf. Tuincentrum Rokkeveen heeft alles onder een dak. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn na oplevering van de tuin dan kunt u ons gewoon bellen en dan komen onze eigen mannen het probleem oplossen dus dan ziet u gewoon weer bekende gezichten. Daardoor kunnen we zowel klein- als grootschalig aanleg- en onderhoudswerk uitvoeren. In onze royale showtuin (2000m2) vindt u een zeldzaam groot aanbod van sierbestrating waaronder natuursteen, keramiek en sierstenen. 

  Uiteraard biedt Tuincentrum Rokkeveen ook een ruim assortiment van andere tuinartikelen. Tuincentrum Rokkeveen kan al uw wensen in de tuin realiseren. Wij garanderen u vakmanschap en eersteklas service tegen een eerlijke prijs.

 • Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen.
Onze klanten

Dit vinden onze klanten van ons

 • Uit circa 20 aaniedingen hebben wij gekozen voor voor de aanbieding van tuincentrum Rokkeveen. De verhouding prijs, prestatie kwam in de offerte bij tuincentrum Rokkeveen het meest tot zijn recht. Ook bewees de praktijk dat wij een goede keus hadden gemaakt. Tuincentrum Rokkeveen heeft ons uitstekend geadviseerd en en een hele mooie tuin opgeleverd. Hier zijn we erg blij mee. Behoudens de mooi opgeleverde tuin zijn de mensen van tuincentrum Rokkeveen erg vriendelijk en behulpzaam. Het kapotte slot in mijn tuindeur werd zonder dat ik het gevraagd had voor niets gemaakt. Waar kom je dit tegenwoordig nog tegen? Wat wij ook belangrijk vonden is dat afspraken werden nagekomen. Al met al een hele prettige samenwerking. Wij hebben nu een top tuin waar we iedere dag van genieten!

  Paul van Bommel
 • René, Raymond, Tim en Jordy, bedankt voor de mooie tuin. We zullen er deze zomer zeker van gaan genieten. Jullie hebben hard gewerkt en de plannen die op papier stonden goed omgezet in de uiteindelijke uitvoering.

  Jolanda en Bas Stikkelorum
 • Afgelopen week is onze achtertuin en die van de buren aangepakt door de mannen van Tuincentrum Rokkeveen. Een flinke klus, slopen hekwerken, leeghalen oude bestrating en beplanting,nieuwe schutting en bestrating aanbrengen, alles afwerken en op vrijdagmiddag netjes afscheid van mekaar nemen. Klus geklaard. SUPER GEDAAN MANNEN! VAKWERK! Hartelijk bedankt, wij gaan van jullie werk genieten.

  Nico & Yvonne Dekker
 • Nadat de kerstboom door de Kerstman zelf bij ons thuis bezorgd was, wat erg leuk was, en het ook nog een hele goede kerstboom bleek, hebben wij voor het zetten van een schutting weer voor tuincentrum Rokkeveen gekozen. De Coniferen-schutting moest wel eerst verwijderd worden. De drie mannen die dat gedaan hebben, complimenten! En dat ook nog in de stromende regen! Voor het bedrag dat wij moesten betalen, kunnen wij dit tuincentrum aan iedereen van harte aanbevelen.

  Fred en Hennie Bergs
 • Wij zijn bijzonder trots op en tevreden over onze nieuwe achtertuin, gerealiseerd door de vakmensen van Tuincentrum Rokkeveen. Een prettige, open samenwerking vanaf het moment van de eerste schets tot
  het prachtige eindresultaat. Alles is bespreekbaar en wordt in goed overleg uitgevoerd. De ervaring van de mensen zorgt ervoor dat er goed onderbouwd advies wordt gegeven. Niets wordt opgedrongen en de klant wordt volledig in zijn waarde gelaten. Bovendien is de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend! Al met al een dikke pluim! We kijken terug op een fijne samenwerking en genieten elke dag weer van het
  mooie resultaat.

  Fam. van Niel
Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. 

Neem contact met ons op

Wilt u een Afspraak Maken?

Tuincentrum Rokkeveen
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

Tel: 079 - 361 10 90
[email protected]

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Bent u geintresseerd in onze diensten? Vul hieronder het formulier in en wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.


Offerte aanvragen