klanten beoordelen ons met een 9.6
Home  /   Houten shutting  / 

Houten shutting

Tuinaanlegcentrum Rokkeveen biedt een ruim assortiment hout en kan wat u wenst op maat maken en monteren.


tuinhoutOns assortiment tuinhout bestaat uit geïmpregneerd vurenhout en Bangkirai, een hardhoutsoort van duurzaamheidsklasse 1. Dat betekent dat het hout, ook onder de grond, heel, heel lang goed blijft.

Wat heeft u nodig: schermen, een poort, hek, rozenbogen, schuttingen, pergola’s vlonders, palen, bruggen of banken? We leveren het allemaal, zo u wil op maat. Hierbij hebben we altijd een lange levensduur voor ogen. Zo gebruiken we altijd hoogwaardige RVS-schroeven en nooit spijkers of nieten.

Diverse fraaie afwerkmaterialen maken ons assortiment tuinhout compleet. We hebben hierbij diverse leveranciers: Carpentier, Hilhout, Tuinvisie e.a.. Let op: wij kunnen alles wat u wenst ook ter plekke bouwen en monteren. Wij zijn niet alleen een tuincentrum, maar leggen ook tuinen en onderdelen daarvan aan. Kom langs of neem vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden.

 

Bekijk onze collectie!

Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. 

Neem contact met ons op

Wilt u een Afspraak Maken?

Tuincentrum Rokkeveen
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

Tel: 079 - 361 10 90
info@tuincentrumrokkeveen.nl