klanten beoordelen ons met een 9.6
Home  /   Een goede stratenmaker is goud waard  / 
Een goede stratenmaker is goud waard

Snel en vakkundig straatwerk in regio Den Haag

Twee soorten straatwerk

Grofweg zijn er twee soorten straatwerk: goed straatwerk en slecht straatwerk. Het verschil is vooral zichtbaar na verloop van tijd. Tuinaanlegcentrum Rokkeveen biedt straatwerk van het eerste soort. En nee, dat betekent in ons geval niet dat u meteen de hoofdprijs betaalt.

Meer dan 570 verschillende tegels vanaf €19,95

Bekijk het assortiment ›

Wat doen wij

Tuinaanlegcentrum Rokkeveen heeft het grootste assortiment stenen (van baksteen tot zeldzame natuurstenen) van de regio Zuid-Holland en wijde omstreken. Klanten kunnen de stenen los kopen, maar de meeste mensen kiezen ervoor om ons het straatwerk te laten uitvoeren. Wij werken namelijk met de juiste materialen en producten.

Snel en goed

Onze straatwerkers zijn gediplomeerd en gemotiveerd. We werken met een hecht en professioneel team. Uiteraard voeren we het oude materiaal af en leveren we het vers gelegde straatwerk schoon en netjes af. En dat alles tegen een eerlijke prijs. Die prijs kan u nog wel eens meevallen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

 

De prijs van uw droomtuin weten?

Maak uw berekening ›

Een goede stratenmaker is goud waard

Twee soorten stratenmakers

Er zijn twee soorten stratenmakers: goede stratenmakers en slechte stratenmakers. Een goede stratenmaker is gediplomeerd en gemotiveerd. Hij werkt snel, vakkundig en klantvriendelijk. Op zoek naar een goede stratenmaker? Dan bent u aan het juiste adres bij Tuinaanlegcentrum Rokkeveen.

Een tuincentrum?!

Ho ho, een tuin-AANLEG-centrum. Ons tuincentrum is gespecialiseerd in (sier)bestrating en de aanleg hiervan. Wij hebben een vast team stratenmakers dat goed op elkaar is ingespeeld en iedere dag met veel plezier op pad gaat. We scheppen er oprecht plezier in om uw tuin of oprit piekfijn in orde te maken. Uiteraard kunt u bij ons ook tegels per m2 bestellen of verkrijgen.

Snel, goed, betaalbaar

Werken als stratenmaker is een vak apart. Het vergt veel kennis, Onze stratenmakers werken in teamverband en dat betekent dat ze snel klaar zijn. Omdat we zelf de stenen leveren, zijn er geen wachttijden en uiteraard scheelt het ook in de prijs. Wij kunnen uw tuin leeghalen en daarna zorgen wij voor vlakke ondergronden dit zorgt voor een mooi eindresultaat. U krijgt eersteklas stratenmakers kwaliteit voor een scherp tarief. We komen graag langs om een vrijblijvende, gespecificeerde offerte op te maken. Bel ons vandaag nog!

 

Werkgebied van Tuincentrum Rokkeveen

Ons werkgebied: Zoetermeer, Den Haag, Rijswijk, Bleiswijk, Moerkapelle, Benthuizen, Nootdorp, Delfgauw, Zevenhuizen, Gouda, Delft, Berkel en Rodenrijs, Leidschendam, Voorburg, Naaldwijk, Pijnacker, Bergschenhoek en Alphen aan de Rijn

Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. 

Neem contact met ons op

Wilt u een Afspraak Maken?

Tuincentrum Rokkeveen
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

Tel: 079 - 361 10 90
info@tuincentrumrokkeveen.nl