klanten beoordelen ons met een 9.6
Home  /   Terrastegel  / 
Terrastegel

Terrastegel nodig voor uw droomtuin? Wij hebben ze!

De basis van uw tuin begint met een ontwerp en de keuze van uw terrastegels. U wilt iets wat bij uw stijl en levenswijze past. Gaat u voor onderhoudsvriendelijk of juist voor veel groen. Er zijn vele keuzes wanneer het komt op het aanleggen van een nieuwe tuin.

Tuinaanlegcentrum Rokkeveen is gespecialiseerd op het aanleggen van tuinen en het leveren van tegels met verschillende afmetingen en designs.

Benieuwd naar ons grote aanbod?

Kom langs of bekijk onze webshop

naar het assortiment ›

Waar let u op bij het uitzoeken van terrastegels

De indeling van uw nieuwe tuin is bekend. Nu begint de volgende stap, het kiezen van de juiste tegels. Hier zijn enkele zaken waar u rekening mee moet houden.

  1. De grote van uw tuin; heeft u een kleine tuin dan kunnen terrastegels 60x60 uw tuin optisch groter laten lijken, Een kleine tuin is al snel gevuld, houdt het daarom rustig en praktisch.

  2. Kleurkeuze; Er zijn duizenden stenen in verschillende kleuren. Kiest u voor de moderne grijstinten of juist voor de warme zandkleuren. Dit is door te voeren in de aankleding met borders en materialen. Wilt u bamboe of strakke tuinschermen? Wij kunnen u in het kleurgebruik adviseren.

  3. Beton of Keramiek; Wilt u terrastegels van beton dan vergen deze iets meer onderhoud en voorzichtig gebruik als wanneer u kiest voor keramische terrastegels. Keramische terrastegels zijn van hoge kwaliteit, kleur en krasvast.

  4. Kindvriendelijk; Heeft u kinderen? Dan is het te adviseren om uw tuin te voorzien van ruimte voor speelmogelijkheid en eventuele speelattributen. Ook kunstgras is hierbij een goede keuze, een zwembadje opzetten op kunstgras is namelijk ideaal en zacht!

Terrastegels 60x60 of 80x40

Er zijn 2 maten die erg populair zijn op het gebied van terrastegels. Wij hebben een groot aanbod aan de maten 60x60 en 80x40 wanneer kiest u voor welk formaat?

Terrastegels 60x60

Deze vierkante tegels zijn prachtig in een moderne tuin en laten het optisch groter ogen. Verder is het formaat van een terrastegel natuurlijk smaakgebonden. Wanneer u kiest voor een recht legpatroon of half-half zijn deze stenen erg mooi.

Terrastegels 80x40

Deze tegels kunnen een speelse uitstraling creëren en zijn erg geschikt wanneer u voor het wildverband patroon kiest. wij hebben zowel beton als keramische tegels in beide formaten voor u beschikbaar.

 

Ons assortiment

Benieuwd welke materialen wij u kunnen leveren bezoek dan onze 2000 m2 showtuin of bekijk de webshop voor kleurinspiratie. Mocht u advies willen over het ontwerpen van uw tuin en deze ook door een gespecialiseerde partij aan laten leggen? Dan bent u van harte welkom in onze showtuin van passend advies en een scherpe offerte!

Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. 

Neem contact met ons op

Wilt u een Afspraak Maken?

Tuincentrum Rokkeveen
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

Tel: 079 - 361 10 90
info@tuincentrumrokkeveen.nl