klanten beoordelen ons met een 9.6
Home  /   Tuin aanleggen  / 

Tuin aanleggen

Kennis van tuinaanleg


Een verwaarloosde tuin? Verzakkingen? Gewoon eens tijd voor een nieuwe look & feel? Tuincentrum Rokkeveen is al 25 jaar dé specialist in het aanleggen en renoveren van tuinen.

Tegenwoordig is uw tuin een verlengstuk van de woning. Uiteraard zijn er verschillende soorten tuinen. Gaat u liever voor een onderhoudsvrije tuin met een heerlijke overkapping of juist voor een kindvriendelijke variant? Een goed tuinontwerp is cruciaal zodat u optimaal van uw tuin kunt genieten. Deze ‘tuin verbouwing’ vergt wat vooronderzoek en goede communicatie, wij gaan u daarbij helpen!

Het aanleggen van uw tuin verloopt meestal in vier stappen.

Stap één is een afspraak op het tuincentrum. In onze grote showtuin ziet u talloze voorbeelden en krijgt u in alle rust advies. Wij bespreken met u de nieuwe tuinaanleg en maken gratis en vrijblijvend een offerte voor u.

Stap twee is een afspraak bij u thuis. We meten de vierkante meters in uw tuin op en gaan nog gedetailleerder in op uw wensen en de mogelijkheden. Vaak hebben we goede ideeën waar u zelf niet meteen opkomt.

Stap Drie, tijdens de derde stap maken we een plan van aanpak, inclusief een duidelijke modeltekening. Hierin is alles opgenomen, inclusief uw eventuele wensen rond verlichting en extra zaken zoals een vijver of een tuinhuis of veranda. We willen dat u nieuwe mooie tuin aan alle kanten klopt! Uw nieuwe tuin is immers voor u op maat gemaakt.

We maken daarna een vrijblijvende offerte. Als u die goedkeurt, begint stap 4: de uitvoering. Snelheid is daarbij ons handelsmerk, daarom werken wij een groot, vakkundig team zodat u niet onnodig lang in de rotzooi zit.

 

Wanneer u uw tuin heeft laten aanleggen en u geen groene vingers heeft, kunt u uiteraard gebruik maken van onze professionele hovenier. Deze komt bij u langs om uw wensen te bespreken en de tuin te voorzien van prachtig groen!
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kom langs, wij bespreken met u de nieuwe tuinaanleg wensen en maken gratis en vrijblijvend een offerte voor u.
Alvast een indicatie van de gemiddelde kosten tuinaanleg? Wij hebben op basis van een basic. luxe en exclusieve tuin een handige rekensom om een indicatie te geven! Let wel op, iedere tuin is anders er gaan zaken mee gepaard zoals; de bereikbaarheid van uw tuin en de eventuele extra opties die u kiest.

Meer dan alleen Tuinaanleg

Door de unieke combinatie van tuincentra en aanleg specialist bespaart u de vaak veel hogere kosten van een hoveniersbedrijf. U krijgt bovendien van meet af aan advies op maat, zodat u direct de juiste keuzes maakt. Voor de goede orde: u kunt ook bij Tuincentrum Rokkeveen aankloppen voor deel klussen zoals:

  • Het laten plaatsen van schuttingen

  • Het laten plaatsen van grote bomen

  • Een vijver aanleggen

  • Enkel een overkapping of veranda plaatsen

  • Uw terras vernieuwen

Ook niet onbelangrijk: wij voeren altijd het oude materiaal af en leveren uw nieuwe tuin opgeruimd en schoon op. Snelheid, vakkennis, kwaliteit en gemak – dat is het unieke aanbod van Tuincentrum Rokkeveen.

Mocht u alleen op zoek zijn naar tuinmateriaal en bent u zelf handig of kent u iemand? Bij ons kunt u ook enkel tegels en materialen bestellen zonder arbeid. Benieuwd naar wat wij kunnen leveren? Bekijk het in onze webshop

U zult zich zeker al aan het oriënteren zijn. Mocht u meer inspiratie willen zien dan  kunt u terecht op ons inspiratieplatform of zie eigen voorbeeldtuinen!

Wij hebben een ruim werkgebied waaronder: Zoetermeer, Den Haag, Rijswijk, Pijnacker, Berkel en Rodenrijs, Nootdorp en Blijswijk.

 

Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. 

Neem contact met ons op

Wilt u een Afspraak Maken?

Tuincentrum Rokkeveen
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

Tel: 079 - 361 10 90
info@tuincentrumrokkeveen.nl