Ruim 2000 m2 showtuin • Profiteer in de winter van hoge kortingen! • Bel ons 079 361 10 90 Onkruid verwijderen? Klik hier
HOME  /   Tuin aanleggen

Tuin aanleggen

Kennis van tuinaanleg


Een verwaarloosde tuin? Verzakkingen? Gewoon eens tijd voor een nieuwe look & feel? Tuincentrum Rokkeveen is al 25 jaar dé specialist in het aanleggen en renoveren van tuinen. Het aanleggen van uw tuin verloopt meestal in vier stappen. Stap één is een afspraak op het tuincentrum. In onze grote showtuin ziet u talloze voorbeelden en krijgt u in alle rust advies.

Stap twee is een afspraak bij u thuis. We meten de tuin op en gaan nog gedetailleerder in op uw wensen en de mogelijkheden. Vaak hebben we goede ideeën waar u zelf niet meteen opkomt.

Tijdens de derde stap maken we een plan van aanpak, inclusief een duidelijke modeltekening. Hierin is alles opgenomen, inclusief uw eventuele wensen rond verlichting en extra zaken zoals een vijver of een tuinhuisje.

We maken daarna een vrijblijvende offerte. Als u die goedkeurt, begint stap 4: de uitvoering. Snelheid is daarbij ons handelsmerk. We werken met een groot, vakkundig team zodat u niet onnodig lang in de rotzooi zit.

Door de unieke combinatie van tuincentra en aanlegspecialist bespaart u de vaak veel hogere kosten van een hoveniersbedrijf. U krijgt bovendien van meet af aan advies op maat, zodat u direct de juiste keuzes maakt. Voor de goede orde: u kunt ook bij Tuincentrum Rokkeveen aankloppen voor deelklussen, zoals de aanleg van een schutting, een vijver, een terras of waar u maar behoefte aan heeft.

Ook niet onbelangrijk: wij voeren altijd het oude materiaal af en leveren uw nieuwe tuin opgeruimd en schoon op. Snelheid, vakkennis, kwaliteit en gemak – dat is het unieke aanbod van Tuincentrum Rokkeveen.

Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. 

Neem contact met ons op

Wilt u een Afspraak Maken?

Tuincentrum Rokkeveen
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

Tel: 079 - 361 10 90
[email protected]

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Bent u geintresseerd in onze diensten? Vul hieronder het formulier in en wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.


Offerte aanvragen