Ruim 2000 m2 showtuin • Profiteer deze winter van hoge kortingen! • Bel ons 079 361 10 90 Onkruid verwijderen? Klik hier
HOME  /   BASIC Tuin €59,95 Per m2

BASIC Tuin €59,95 Per m2


Een gezellige tuin hoeft niet veel te kosten. Kijk dan hier wat de BASIC tuin inhoud.

Hoe wordt de prijs van de BASIC tuin bepaald.

U komt eerst eens op uw gemak langs in onze showtuin voor een handige dosis inspiratie. Hier ziet u talloze voorbeelden van sierbestratingen en krijgt u in alle rust advies over alle mogelijkheden van uw tuinwensen. In de BASIC tuin zijn stenen van het formaat 20x30x6cm berekend. U kunt ideeën opdoen en kiezen uit de diverse kleuren die we in dit formaat hebben. In de berekening van de BASIC tuin zit eigenlijk alles inbegrepen zoals:

  • Afvoer van alle oude bestrating materialen
  • afvoer van de beplanting
  • afvoer van gras en of grond
  • zand leveren, aanbrengen, egaliseren en verdichten
  • opsluitbanden leveren en stellen
  • bestrating formaat 20x30cm prijs tussen €10,- en €15,- per m2
  • zagen om alles sluitend te maken
  • onkruid remmend voegzand leveren, invegen en trillen
  • bemeste tuinaarde leveren, aanbrengen en egaliseren

Kortom: we beginnen met de oude bestrating uitbreken, verwijderen en afvoeren. Hierna graven we de beplanting en de grond uit en voeren dit de zelfde dag nog af met de daarvoor gebruikelijke afvoer stromen. Het zand wordt geleverd, geëgaliseerd en getrild waar na de bestrating wordt aangebracht en bestraat. Om alles sluitend te maken zagen we alles mooi strak dicht en uit eindelijk word de bestrating getrild en met onkruid remmend zand ingeveegd. De borders worden beplanting klaar gemaakt met bemeste tuinaarde.

Om misverstanden te voorkomen maken we een afspraak om bij u langs te komen om de werkzaamheden te bekijken en de tuin in te meten voor een vrijblijvende offerte. Als de tuin is opgemeten ontvangt u van ons binnen 5 werkdagen de offerte. Gaat u akkoord met de offerte ontmoeten we elkaar indien nodig nog één keer in onze showtuin. Hier nemen we de gekozen bestrating materialen en de offerte door zodat echt alles naar wens is. Nu gaan wij alles bestellen en inplannen de tuin kan binnen 4 weken gemaakt zijn.. Let wel op in bijvoorbeeld uw tuin kunnen de kosten lager of hoger uitvallen dan de aangegeven BASIC tuin prijs van € 59,95 per m2 maar dat licht aan Uw eigen tuin wensen.

Na gemiddeld twee dagen wordt door de mannen van Tuinaanleg Rokkeveen de tuin opgeleverd en kunt u lekker genieten van een mooie nieuwe BASIC tuin.

Bereken wat uw tuin kost!

Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Offerte aanvragen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Bent u geintresseerd in onze diensten? Vul hieronder het formulier in en wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.


Offerte aanvragen