Ruim 2000 m2 showtuin • Profiteer in de winter van hoge kortingen! • Bel ons 079 361 10 90 Onkruid verwijderen? Klik hier
HOME  /   Jackpot! Nergens meer tuinbestrating dan bij ons

Jackpot! Nergens meer tuinbestrating dan bij ons

Mag het een steentje meer zijn?


tuinbestrating aanleggenTuinaanlegcentrum Rokkeveen in Zoetermeer heeft alle stenen van alle belangrijke leveranciers op voorraad: Red Sun, Tuinvisie, Excluton, Marlux Klaps, Michel Oprey, Holcim e.a. Op presentatieborden zijn alle steensoorten goed te vergelijken. Uiteraard hebben we op de grond talloze legverbanden van tuinbestrating als voorbeeld liggen.

Advies is goud waard

Er komt heel wat kijken bij tuinbestrating. Verschillende stenen hebben verschillende eigenschappen. Door legverbanden creëert u een bepaalde sfeer en speelt u met ruimtelijkheid. Wij helpen u graag bij deze keuze. Tuinaanlegcentrum Rokkeveen legt al 25 jaar tuinbestrating aan, het is onze specialiteit. Wij weten haarfijn wat de effecten zijn van alle mogelijke keuzes.

Zelf of uitbesteden

Met ons kunt u alle kanten op. U kunt de losse stenen afhalen of laten bezorgen en eventueel verhuren wij ook alle benodigdheden voor het zelf aanleggen van uw tuinbestrating. Maar de meeste mensen kiezen ervoor om de bestrating door ons te laten aanleggen. We werken met ons eigen gemotiveerde team van stratenmakers en werken snel, vakkundig en tegen heel redelijke prijzen.

Kom vooral eens langs om alle voorbeelden aan den lijve te ondervinden en verder te praten!

Bereken wat uw tuin kost!

Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. 

Neem contact met ons op

Wilt u een Afspraak Maken?

Tuincentrum Rokkeveen
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

Tel: 079 - 361 10 90
[email protected]

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Bent u geintresseerd in onze diensten? Vul hieronder het formulier in en wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.


Offerte aanvragen