Ruim 2000 m2 showtuin • Profiteer deze winter van hoge kortingen! • Bel ons 079 361 10 90 Onkruid verwijderen? Klik hier
HOME  /   Tuincentra Rokkeveen een sterke combinatie

Tuincentra Rokkeveen een sterke combinatie

Mag het iets meer zijn?


tuincentraTuincentra Rokkeveen is een tuincentra en een tuinaanlegbedrijf ineen. Gek genoeg is dat een zeldzame combinatie. Vrijwel alle tuincentra bieden u hoogstens een visitekaartje van een hovenier en na aanschaf van het materiaal mag u het verder zelf uitzoeken.

Dat mag bij Tuincentra Rokkeveen natuurlijk ook, maar de meeste klanten zoeken ons juist op omdat wij ook tuinen aanleggen. Het is in de praktijk namelijk heel handig om beide functies onder een dak te hebben.

In ons tuincentra in Zoetermeer krijgt u ontzettend veel ideeën, over materialen, de combinaties hiervan, verlichting, accessoires etc. Door in dit stadium al samen op te trekken met degene die uw tuin aanlegt, weet u precies wat u nodig heeft. En u krijgt meteen goed advies, wat voor veel mensen geen overbodige luxe is.

Daar komt bij dat aan een aparte tuinarchitect vaak een flink prijskaartje kleeft. Door alles onder één dak te houden, kan veel voordeliger gewerkt worden. Bovendien verloopt het proces vele malen sneller.

Betere ideeën tijdens de aanschaffase, een snellere uitvoering en een veel gunstiger prijskaartje – dat is wat de unieke combinatie van Tuincentra Rokkeveen u biedt. Tel uit uw winst…

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Bent u geintresseerd in onze diensten? Vul hieronder het formulier in en wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.


Offerte aanvragen