klanten beoordelen ons met een 9.6
Home  /   Tuinaanleg  / 

Tuinaanleg

Tuincentrum Rokkeveen is al ruim 25 jaar dé specialist in het aanleggen en renoveren van tuinen.


Het aanleggen van uw tuin verloopt meestal in vier stappen.

Stap één: U komt eerst eens op uw gemak langs in onze showtuin voor een handige dosis inspiratie.  Hier ziet u talloze voorbeelden van sierbestratingen en krijgt u in alle rust advies over alle mogelijkheden van uw tuinwensen. Indien gewenst maken we een afspraak om bij uw langs te komen voor een vrijblijvende offerte.

Stap twee: de afspraak bij u thuis, we meten de tuin op en gaan nog gedetailleerder in op uw wensen en de mogelijkheden. We denken graag met u mee en hebben vaak goede ideeën waar u zelf niet meteen opkomt. Binnen één week mailen wij de vrijblijvende offerte toe. Stap 3: U heeft de offerte ontvangen en bestudeert, u belt of mailt voor akkoord of komt nog een keer langs om de offerte te bespreken en of aan te passen. Indien nodig bekijken we de bestrating materialen nog eens. Verlichting en beplanting zijn ook vaak punten die we dan nog kunnen bespreken.

Stap 4: We hebben een datum afgesproken of we bellen u een week voor de tuinaanleg op om een dag af te spreken. Op de eerste dag verwijderen we alle oude tuinmaterialen zoals beplanting, bestrating, tuinhout en gras of grond. We brengen het zand aan, egaliseren en verdichten het. Alles is dan bestrating klaar de dagen daarop begint de uitvoering, snelheid is daarbij ons handelsmerk.

We werken met een groot en vakkundig eigen team die met alle kennis de gewenste werkzaamheden kunnen uitvoeren, van elektricien, loodgieter, timmerman, straatmaker of hovenier. Alles aanwezig om er een perfecte tuin van te maken. Ook niet onbelangrijk is dat we iedere dag alles afvoeren en de straat netjes schoon vegen en opruimen zodat u en uw buren niet onnodig lang in de rotzooi zitten.

Uw buren kunnen immers onze volgende klant zijn.

Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. 

Neem contact met ons op

Wilt u een Afspraak Maken?

Tuincentrum Rokkeveen
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

Tel: 079 - 361 10 90
info@tuincentrumrokkeveen.nl