Ruim 2000 m2 showtuin • Profiteer in de winter van hoge kortingen! • Bel ons 079 361 10 90 Onkruid verwijderen? Klik hier
HOME  /   Natuursteen

Natuursteen

Uw specialist op het gebied van natuursteen.


natuursteenTuinaanlegcentrum Rokkeveen is dé specialist op het gebied van natuursteen. Wij bieden een zeldzaam groot assortiment natuursteen, van alle belangrijke leveranciers (Red Sun, Tuinvisie en Michel Oprey. Onze showtuin staat alleen niet heel veel meer omdat op dit moment keramiek de trend is en de natuursteen printen kan namaken. Dus eigenlijk de natuursteen look met alle voordelen van keramiek.

Natuursteen leveren wij in vele maten en kleuren en die laten zich weer mooi combineren. Vergeet ook niet dat u met natuursteen meer kunt bouwen dan een terras of oprit. Wat dacht u van een schitterende vijver, een border van natuursteen of een speelse muur rond uw tuin. Naast bestrating en muur elementen, is er ook een groot assortiment van natuurstenen keien en grind. Bij ons kunt u alle soorten en maten split en grind per 15 kilo zak of (mini) big bag bestellen. Bekijk de Red Sun natuursteen folder op onze site.

Wij kunnen het ook leggen!

Tuinaanlegcentrum Rokkeveen is één van de weinige tuincentra die ook tuinen ontwerpt en aanlegt. Ons team werkt snel en vakkundig. De combinatie van tuin- en aanlegcentrum biedt voordelen op vele vlakken, waaronder het gemak van een geïntegreerd advies, snelheid van uitvoering en dus een besparing van (dure) arbeidskosten.

Bekijk onze collectie!

Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. 

Neem contact met ons op

Wilt u een Afspraak Maken?

Tuincentrum Rokkeveen
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

Tel: 079 - 361 10 90
[email protected]

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Bent u geintresseerd in onze diensten? Vul hieronder het formulier in en wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.


Offerte aanvragen