Ruim 2000 m2 showtuin • Profiteer in de winter van hoge kortingen! • Bel ons 079 361 10 90 Onkruid verwijderen? Klik hier
HOME  /   Tuinhuisje

Tuinhuisje

Tuinaanlegcentrum Rokkeveen heeft houten tuinhuisjes, blokhutten en tuinkasten in alle soorten en maten, van een opbergruimte voor uw tuingereedschap tot een luxe blokhut waar u heerlijk in kan relaxen.


tuinhuisjeOnze favoriete leveranciers zijn Tuinvisie, Tuindeco en Chaletcenter. Deze werken uitsluitend met hoogkwalitatief Noord-Europees vurenhout. Betrouwbaarheid en duurzaamheid gaan hand in hand met een fraaie en gevarieerde vormgeving.

De houten tuinhuisjes,blokhutten en tuinkasten worden als bouwpakket geleverd, inclusief een gebruiksvriendelijke montage instructie. Uiteraard kunt u ook een beroep op ons doen om het tuinhuisje te bouwen en eventuele van elektra en water te voorzien.

Naast het assortiment van Den Buizerd werkt Tuinaanlegcentrum Rokkeveen met verschillenden andere leveranciers. In onze royale showtuin vindt u verschillende voorbeelden.

 

Opberghuisjes

Wij bieden ook een aantal praktische oplossingen voor het opbergen van zaken als afvalcontainers, een scootmobiel, motoren of fietsen. Lutrabox is in dit segment een leverancier waarmee we graag samenwerken. Ook hiervan hebben we verschillende showmodellen permanent opgesteld.

Onderhoud

Alle tuinhuisjes en opberghuisjes zijn gemaakt van houtsoorten met een lage onderhoudsbehoefte. Niettemin zal op den duur ieder houtsoort behandeld moeten worden om weer wat jaartjes vooruit te kunnen. Wij raden Hermadix tuinbeits aan, verkrijgbaar in alle gewenste kleuren. Meteen een goede gelegenheid om uw tuin van een nieuwe sfeer te voorzien!

 

Bekijk onze collectie!

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Bent u geintresseerd in onze diensten? Vul hieronder het formulier in en wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.


Offerte aanvragen