Ruim 2000 m2 showtuin • Profiteer in de winter van hoge kortingen! • Bel ons 079 361 10 90 Onkruid verwijderen? Klik hier
HOME  /   Vijvers

Vijvers

Bij het aanleggen van een vijver komt heel wat kijken en om het goed te doen, is het zaak vanaf het begin de juiste keuzes te maken. Daar helpen we u graag bij. Tuinaanlegcentrum Rokkeveen heeft veel ervaring met het aanleggen van allerlei soorten en maten vijvers.


vijversIn onze grote showtuin vindt u veel inspiratie voor uw toekomstige vijver. We bespreken samen uw wensen en de mogelijkheden. Uiteraard hebben we ook allerlei losse elementen om uw vijver nog verder te verfraaien, zoals fonteinen, verlichting, ornamenten, sculpturen etc.

Wij verkopen niet alleen allerlei vijvers en vijvertoebehoren, maar onze vakmensen leggen ze ook aan. Dat kunstje hebben ze honderden malen gedaan en die ervaring is geen overbodige luxe. Een goed aangelegde vijver is grotendeels onderhoudsvrij en biedt genot voor vele jaren.

Kom vooral langs om eens vrijblijvend de mogelijkheden te bekijken en bespreken.

Bereken wat uw tuin kost!

 

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Bent u geintresseerd in onze diensten? Vul hieronder het formulier in en wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.


Offerte aanvragen