klanten beoordelen ons met een 9.6
Home  /   Over ons  / 
Over ons

Tuincentrum Zoetermeer, tuinaanleg en sierbestrating

Tuincentra Rokkeveen is een tuincentra en een tuinaanlegbedrijf ineen. Gek genoeg is dat een zeldzame combinatie. Vrijwel alle tuincentra bieden u hoogstens een visitekaartje van een hovenier en na aanschaf van het materiaal mag u het verder zelf uitzoeken.

Dat mag bij Tuincentra Rokkeveen natuurlijk ook, maar de meeste klanten zoeken ons juist op omdat wij ook tuinen aanleggen. Het is in de praktijk namelijk heel handig om beide functies onder een dak te hebben.

Benieuwd naar ons aanbod?

2000m2 showtuin om te bezichtigen!

Bekijk ons assortiment ›

Tuincentra in Rokkeveen

In ons tuincentra in Zoetermeer krijgt u ontzettend veel ideeën, over materialen, de combinaties hiervan, verlichting, accessoires etc. Door in dit stadium al samen op te trekken met degene die uw tuin aanlegt, weet u precies wat u nodig heeft. En u krijgt meteen goed advies, wat voor veel mensen geen overbodige luxe is.

Daar komt bij dat aan een aparte tuinarchitect vaak een flink prijskaartje kleeft. Door alles onder één dak te houden, kan veel voordeliger gewerkt worden. Bovendien verloopt het proces vele malen sneller.

Betere ideeën tijdens de aanschaf fase, een snellere uitvoering en een veel gunstiger prijskaartje – dat is wat de unieke combinatie van Tuincentra Rokkeveen u biedt. Tel uit uw winst…

Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. De opdrachtgevers en projecten zijn in middels heel gevarieerd. Van particulieren tot zakelijke opdrachtgevers, in de wijde omgeving van Zoetermeer.

We hebben een flexibel team van specialisten. Wij hebben een eigen team wat bestaat uit familie en vrienden die allemaal gediplomeerd zijn. Hierdoor doet u echt alleen zaken met Tuincentrum Rokkeveen zelf en niet met stratenmakers of hoveniers van buitenaf. Tuincentrum Rokkeveen heeft alles onder een dak. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn na oplevering van de tuin dan kunt u ons gewoon bellen en dan komen onze eigen mannen het probleem oplossen dus dan ziet u gewoon weer bekende gezichten. Daardoor kunnen we zowel klein- als grootschalig aanleg- en onderhoudswerk uitvoeren. In onze royale showtuin (2000m2) vindt u een zeldzaam groot aanbod van sierbestrating waaronder natuursteen, keramiek en sierstenen.

Uiteraard biedt Tuincentrum Rokkeveen ook een ruim assortiment van andere tuinartikelen. Tuincentrum Rokkeveen kan al uw wensen in de tuin realiseren. Wij garanderen u vakmanschap en eersteklas service tegen een eerlijke prijs.

 

Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. 

Neem contact met ons op

Wilt u een Afspraak Maken?

Tuincentrum Rokkeveen
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

Tel: 079 - 361 10 90
info@tuincentrumrokkeveen.nl