HOME  /   Fantastische tuinhaarden en steenovens

Fantastische tuinhaarden en steenovens

Een eigen tuinhaard is goud waard…


tuinhaardenHoe fijn is het om nog lekker buiten te zitten als de rest van de wereld alweer afscheid heeft genomen van de tuin. Met een tuinhaard of tuinkachel kunt u voor en na de zomer maanden langer van het goede buitenleven genieten. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de fraaie sfeer van tuinhaarden...

Tuinaanlegcentrum Rokkeveen heeft tuinhaarden van verschillende formaten en soorten. Tuinhaarden van allerlei soorten steen, al dan niet op maat met een pizza oven of grill set. Zelfs een wasbak behoort tot de mogelijkheden. De vormgeving is mooi, de functionaliteit is goed en de prijzen zijn scherp. 

Tuinhaarden met een beetje extra

Op sommige tuinhaarden kunt u ook een lekker potje koken of zelfs een pizza bakken. Jawel, pizza uit eigen tuin, schat, pluk jij nog even een paar blaadjes basilicum? Zo kan het gaan! Wij geven u graag advies rond tuinhaarden, tuinkachels en tuinovens. Uiteraard hebben we er hier een paar staan. Kom snel langs bij Tuinaanlegcentrum Rokkeveen of kijk in onze webwinkel voor het meest uitgebreide assortiment tuinhaarden uit de regio Zuid-Holland.

 

Bekijk onze collectie!

Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. 

Neem contact met ons op

Wilt u een Afspraak Maken?

Tuincentrum Rokkeveen
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

Tel: 079 - 361 10 90
info@tuincentrumrokkeveen.nl

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Bent u geintresseerd in onze diensten? Vul hieronder het formulier in en wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.


Offerte aanvragen