klanten beoordelen ons met een 9.6
Home  /   Overkapping  / 

Overkapping nodig? U bent aan het juiste adres!

Wanneer de zomeravonden afkoelen of de winterperiode aanbreekt zitten we graag lekker warm in een overkapping, de warmte blijft hier makkelijk onderhangen en met het toevoegen van een heater kunt u optimaal van uw tuin genieten! Een waardevolle toevoeging vindt u ook niet?

Offerte aluminium overkapping?

Het aanschaffen van een overkapping zorgt niet alleen dat u langer en vaker buiten kunt zitten, het is ook een eye-catcher in uw tuin. Verleng de woonkamer of creëer een heerlijk plekje achterin de tuin.

Offerte houten overkapping?

Wanneer u graag een overkapping wilt zijn er verschillende mogelijkheden, eerste stap is de materiaalkeuze, gaat u voor een hout of aluminium? Daarna is de plek van belang, wilt u hem aan uw huis, schuur of losstaand. Als laatst is de vorm van belang, wilt u een buitenverblijf met plat dak of juist een kapschuur, wilt u glazen wanden erin, een houten schuur eraan of juist alleen een zonnedoek?

Zoals u hierboven al ziet zijn de keuzes enorm. We zullen even toelichten wat wij u kunnen aanbieden en welke mogelijkheden wij ter beschikking hebben.

Hout of aluminium overkapping? Plat dak, of kapschuur?

Bij Tuincentrum Rokkeveen bent u aan het juiste adres 

Bekijk de mogelijkheden ›

Houten overkappingen

Wanneer u voor hout als materiaal kiest is er de optie voor hardhout, vuren of lariks douglas hout. De vorm en afmetingen is geheel aan u we hebben namelijk extreem veel mogelijkheden, wij leveren vanuit een groothandel en doordat we ervaren en kundige werknemers hebben kunnen ze bijna alles realiseren of u nu kiest voor een douglas overkapping op maat gemaakt of een vuren standaard overkapping! 

Prijs houten overkapping aanvragen

Aluminium overkappingen

Wanneer u weinig onderhoud wilt en een duurzame overkapping adviseren wij aluminium, Bij deze overkapping zijn er vele mogelijkheden en kunt u zelf een hele tuinkamer realiseren.

Prijs aluminium overkapping aanvragen

Kapschuur of plat dak?

Gaat u voor een douglas kapschuur? Of een kapschuur met berging? We kunnen natuurlijk alle kanten op, we zullen ten alle tijden de overkapping zo plaatsen dat het water weg loopt. Maar wanneer u graag de overkapping een authentieke sfeer wilt meegeven is dakpannen en leuke toevoeging. 

Budget

Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren vragen van te voren een reëel budget in uw hoofd te hebben. De overkappingen die u online ziet zijn zonder manuren en in de arbeid gaan vaak evenveel kosten zitten, het plaatsen van deze buitenverblijven is vakwerk en vergt precisie. Wanneer u zelf handig bent of een handig persoon heeft ingeschakeld kunt u enkel een overkapping bestellen of losse planken hout kopen.

Omdat wij met vakmensen werken en alleen actief zijn in een bepaald werkgebied leveren en monteren wij helaas niet in heel Nederland.

Overkapping zoetermeer

Onze showroom zit in de wijk Rokkeveen gevestigd in Zoetermeer, u bent van harte welkom om vrijblijvend binnen te lopen en onze getoonde modellen te bezichtigen. 

Overkapping Delft

Vanuit delft bent u binnen 15 minuten in Zoetermeer, wij zijn het hele jaar geopend van maandag tot zaterdag, voor afwijkende periodes en feestdagen adviseren wij onze social media in de gaten te houden. 

Overkapping Den Haag

We werken ook graag in de hoofdstad van Zuid-Holland namelijk Den Haag. Wanneer u langer wilt genieten van het buitenleven en een overkapping op maat wilt laten plaatsen adviseren wij u snel langs te komen. 

Uiteraard komen wij in nog veel meer plaatsen, ons overige werkgebied is:

Rijswijk | Pijnacker | Waddinxveen | Leidschendam | Bleiswijk | Schiedam | Leiden | Gouda | Berkel en Rodenrijs | Naaldwijk | Delfgauw | Nootdorp | Benthuizen | Moerkapelle | Zevenhuizen | Bergschenhoek

Staat uw woonplaats er niet op? Neem contact op via de gegevens van onze website en vraag naar de eventuele mogelijkheden.

Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. 

Neem contact met ons op

Wilt u een Afspraak Maken?

Tuincentrum Rokkeveen
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

Tel: 079 - 361 10 90
info@tuincentrumrokkeveen.nl