klanten beoordelen ons met een 9.6
Home  /   Tuin ideeën vanuit onze eigen projecten  /  Tuinaanleg achtertuin

Tuinaanleg achtertuin

De tuin moet uitnodigend zijn U en Uw kinderen. Vorig jaar hebben wij een offerte gemaakt voor de voor en de achtertuin in het oude Voorburg. We hebben toen gelijk de voortuin gedaan zodat het eerst nodige gedaan was. Nu ruim een jaar later ben ik nog eens terug geweest om de achtertuin te bespreken deze is nu hoog nodig aan de beurt, met de tweede kleine opkomst wilde de klant toch ook eens wat met de achtertuin.

Dit was echt een gevaarlijk oerwoud geworden met bomen en onkruid (brandnetels) zo hoog als de schutting. Echt weer een uitdaging voor tuinaanleg Rokkeveen. Op een maandag ochtend stuur ik Bert, Joey, Robbie en House naar Voorburg met onze minigraver op de aanhanger en het nodige tuin gereedschap.

Bert de voorman geef ik de papieren mee met wat gekrabbel op papier en de offerte. Dan weet ik dat als ze er zijn mijn telefoon gelijk gaat “waar heb je ons nou weer heen gestuurd” klaagt Bert met zijn team dan. Maar het Dream team zoals ze zich zelf noemen draait nergens zijn handen voor om. In de middag stuur ik de vrachtwagens naar de laan van N.O.I. om 3 volle vrachten groen en grond af te voeren. De volgende dag de laser mee om hoogtes uit te zetten, nu kunnen we goed berekenen hoeveel zand we gaan brengen. Zand en grond ligt op voorraad bij ons op de zaak dus brengen we zodra de jongens in de tuin bellen om te melden hoeveel ze nodig hebben.

Dit geldt ook voor de bestrating en muur elementen. In deze tuin werken we met lineablokken 15x15x60cm antraciet om het hoogte verschil op te vangen, de schuur ligt namelijk 40 cm lager dan de vloer van de woning. Voor de bestrating pakken we Tumbelton Gothic 20x30x6 cm, met deze getrommelde stenen houden we de prijs laag en wordt het toch een plaatje. Om een gezellige tuin te maken hebben we echt geen dure bestrating nodig. Donderdag krijgen we altijd ons gras binnen vers gestoken 1e kwaliteit speel gazon, de mannen nemen dit vrijdag mee samen met een paar zakken onkruid remmend voegzand. Het gras wordt gelegd bestrating getrild en ingeveegd alles opruimen en klaar is het Dream team, klant is weer dik tevreden met het resultaat. De tip gaat in de pot voor de vrijdag middag met ze alle een drankje in onze kantine, frituur pan aan voor een lekker hapje, hier kletsen en discussiëren we over de mooie tuinen die we deze week weer hebben gemaakt.

Wilt u ook zo'n tuin?

  • 16-01-2016
  • Sierbestrating
Tuinaanleg achtertuin 1
Tuinaanleg achtertuin 10
Tuinaanleg achtertuin 11
Tuinaanleg achtertuin 12
Tuinaanleg achtertuin 13
Tuinaanleg achtertuin 2
Tuinaanleg achtertuin 3
Tuinaanleg achtertuin 4
Tuinaanleg achtertuin 5
Tuinaanleg achtertuin 6
Tuinaanleg achtertuin 7
Tuinaanleg achtertuin 8 home page
Tuinaanleg achtertuin 9
Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. 

Neem contact met ons op

Wilt u een Afspraak Maken?

Tuincentrum Rokkeveen
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

Tel: 079 - 361 10 90
info@tuincentrumrokkeveen.nl