klanten beoordelen ons met een 9.6
Home  /   Tuin ideeën vanuit onze eigen projecten  /  Tuinaanleg met sierbestrating en een vijver

Tuinaanleg met sierbestrating en een vijver

Wat een bende was het in deze tuin, door het groen zag je de vijver niet meer best gevaarlijk natuurlijk wat had je nat kunnen worden als je niet goed opletten. De jongens zijn vroeg begonnen om de tuin helemaal leeg te halen eerst de bestrating eruit toen de beplanting en het uitgraven met de graafmachine kon beginnen. De tuin was leeg het zand was gestort en kon erin gekruid worden en de voorbereidingen voor de 2e dag werden alvast gedaan. De 2e dag konden we beginnen met de sierbestrating wat diagonaal gelegd moest worden. De eerste tegels in de goede hoek leggen en gaan. In deze tuin hebben we het Demiton wildverband gebruikt. De kleur Primavera is lekker zomers waardoor de tuin er sfeervol uit gaat zien.

De verhoogde borders zijn in de lijnen van het diagonale wildverband gemaakt. Voor de verhoogde borders is het zwarte stapelblok Brickwall gebruikt met de maat 30x10x6cm. Omdat de stapelblokken zwart zijn en de bestrating licht is van kleur steekt dit van elkaar af waardoor de verhoogde borders er meer uitspringen. Ook hebben we de blokken om de vijver een gemaakt om dit uiteindelijk af te maken met vijverranden van chinees hardsteen. Het grond is er inmiddels in gekruid en klaar is de tuin. Na 2,5 dag heeft Tuinaanleg Rokkeveen de tuin opgeleverd en kan de klant gaan genieten. En zo te zien is de poes ook tevreden hoe de vijver er nu uitziet.

Wilt u ook zo'n tuin?

  • 16-01-2015
  • Tuinaanleg / Sierbestrating
Tuinaanleg met vijver 1
Tuinaanleg met vijver 2
Tuinaanleg met vijver 3
Tuinaanleg met vijver 4
Tuinaanleg met vijver 5
Tuinaanleg met vijver 6
Tuinaanleg met vijver 7
Tuinaanleg met vijver 8 homepage
Tuinaanleg met vijver 9
Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. 

Neem contact met ons op

Wilt u een Afspraak Maken?

Tuincentrum Rokkeveen
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

Tel: 079 - 361 10 90
info@tuincentrumrokkeveen.nl