klanten beoordelen ons met een 9.6
Home  /   Tuin ideeën vanuit onze eigen projecten  /  Tuinaanleg voortuin.

Tuinaanleg voortuin.

Na de tuin te hebben opgemeten is de offerte gemaakt en goed gekeurd een paar weken later stonden de 3 mannen van Tuinaanleg Rokkeveen op de stoep. Eerst is de tuin helemaal leeg gehaald van de beplanting en de oude bestrating daarna is het grond uitgegraven op de plekken waar het nodig was en is het zand erin gelopen. Nadat het zand erin gelopen was kon de eerste tegel erin geslagen worden voor het pad naar de deur en het pad voor het huis langs. Als opsluiting voor het pad en voor het grind zijn de split blokken Noors grijs 29x9x9cm gebruikt. Deze klant wou graag een tuin met weinig onderhoud daarvoor hadden ze gekozen voor split om de verhoogde borders heen hiervoor is Ardenner split gebruikt. Ook zijn er 4 natuursteen beams neergezet en daarnaast vlak boven het split steken 2 spots uit die hierop schijnen.

We hebben hiervoor twee maal de scope gebruikt van Inlite wat ook nog eens 12 volt is waardoor deze klant minder stroom verbruikt als de verlichting aanstaat. Om deze voortuin af te maken was er in de verhoogde borders wat perkgoed in de grond gezet. Na 2,5 dag hard te hebben gewerkt kon Tuincentrum Rokkeveen weer een mooie voortuin opleveren.

Wilt u ook zo'n tuin?

  • 16-01-2017
  • Tuinaanleg
Tuinaanleg voortuin met verhoogde boders 1
Tuinaanleg voortuin met verhoogde boders 11
Tuinaanleg voortuin met verhoogde boders 2
Tuinaanleg voortuin met verhoogde boders 3
Tuinaanleg voortuin met verhoogde boders 4
Tuinaanleg voortuin met verhoogde boders 5
Tuinaanleg voortuin met verhoogde boders 6
Tuinaanleg voortuin met verhoogde boders 7
Tuinaanleg voortuin met verhoogde boders 8
Tuinaanleg voortuin met verhoogde boders 9
Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. 

Neem contact met ons op

Wilt u een Afspraak Maken?

Tuincentrum Rokkeveen
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

Tel: 079 - 361 10 90
info@tuincentrumrokkeveen.nl