klanten beoordelen ons met een 9.6
Home  /   Hulp nodig bij tuintegels leggen?  / 

Hulp nodig bij tuintegels leggen?

Laat uw tuintegels leggen door Tuincentrum Rokkeveen


tuin tegels leggenHet leggen van tuintegels is geen hogere wiskunde, maar onderschat het ook niet. Zonder kennis van zaken is de kans groot dat er direct of na verloop van tijd problemen ontstaan.

Advies en materiaal

Tuinaanlegcentrum Rokkeveen is gespecialiseerd in alles rond tuinbestrating. Wij hebben de tuintegels, we hebben het materiaal te huur om de tuintegels te leggen en we helpen u graag een eindje op weg om tot een goed resultaat te komen. Wij zijn dé tuintegelspecialist in de regio Den Haag en wijde omstreken.

Wij kunnen uw tuintegels ook leggen

Tuinaanlegcentrum Rokkeveen heeft een eigen team van gediplomeerde stratenmakers. Zij kunnen uw tuintegels op professionele wijze leggen en met slimme toepassingen uw terras of oprit extra onderhoudsarm maken. Wat dat kost? Dat zou u nog wel eens reuze kunnen meevallen. We komen graag langs voor een vrijblijvende offerte. U kunt ons telefonisch bereiken of online een afspraak maken.

Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. 

Neem contact met ons op

Wilt u een Afspraak Maken?

Tuincentrum Rokkeveen
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

Tel: 079 - 361 10 90
info@tuincentrumrokkeveen.nl