Een tuinontwerp laten maken is iets waar veel vraag naar is, wanneer u ervoor kiest om uw tuin opnieuw te laten aanleggen is het fijn om op voorhand een idee van het eindresultaat te hebben. Of u nou een kleine tuin of een grote tuin heeft, wij kunnen voor iedere tuin een tekening maken. 

Tuin tekening laten maken door hovenier of tuinarchitect

Een tekening laten maken door een hovenier, tuinaanleg centrum of tuinarchitect is erg belangrijk wanneer u niet zelf kan inbeelden hoe uw toekomstige nieuwe tuin eruit komt te zien. Wij van Tuincentrum Rokkeveen maken niet alleen van uw wensen een prachtige digitale tekening, wij maken ook van een tuinontwerp realiteit! Dit betekent dat wij niet alleen ontwerpen van een tuin kunnen maken maar ook de aanleg ervan kunnen voorzien, zo heeft u alles onder 1 dak! 

tuintekening laten maken

Waarom kiezen voor een ontwerp?   

Een tuin aanleggen is niet wat u ieder jaar laat doen, een nieuwe tuin kost nou eenmaal veel geld en we gaan er natuurlijk vanuit dat u er jarenlang plezier van heeft. Daarom is het handig om eerst een digitaal eindresultaat te zien. Wanneer de tuin eenmaal aangelegd is kunnen we dit niet heel eenvoudig wijzigen, een digitaal ontwerp daarentegen wel. Een mooie tuin waar u het hele jaar plezier van heeft is natuurlijk ons streven. Of dit nou om 25m2 gaat of om 100m2 wij kijken niet naar het aantal vierkante meters maar naar uw wensen. 

Voordelen:

  • Professioneel advies: Uiteraard heeft u zelf al gefantaseerd over het eindresultaat van uw tuin. Wanneer u leuke en creatieve ideeën heeft is dit alleen maar goed. Wel kijken wij samen met u of deze ook praktisch en haalbaar zijn. Dit wordt duidelijk in het tuinontwerp.  

  • Tuinontwerp op schaal getekend: Een ontwerp wordt in de precieze maten van uw tuin getekend. Hierdoor kunnen wij ook goed inschatten hoeveel m2 we nodig hebben van materialen en of eventuele doorlopen en terrassen de juiste formaten bevatten, u wilt natuurlijk niet omlopen om naar uw groenbak te gaan.

  • Kosten tuinaanleg overzichtelijk: Wanneer we een goede tekening hebben met alle wensen en materialen kunnen we makkelijk en overzichtelijk een offerte aan u tonen. U ziet dan welke materialen er in het design gebruikt zijn en hoe deze tot zijn recht komen. 

tuin laten ontwerpen

Direct uw tuin laten ontwerpen 

Bent u erover uit om uw tuin te laten renoveren en een tekening wilt laten maken hiervan? Wij bespreken graag eerst uw wensen en eventuele extra’s zoals overkappingen of schuttingen zodat wij een goede tekening kunnen realiseren. Deze wordt dan samen met de offerte toegestuurd. 

Houdt rekening met een langere offerte doorlooptijd dan gemiddeld. Dit kan ongeveer 2 weken zijn. Wanneer u een nieuwe tuin wilt en ook een ontwerp hiervan gaat hier nou eenmaal wat meer tijd in zitten dan wanneer u enkelt voor een offerte kiest. 

Stappen

  1. Kom langs met uw tuin wensen, handig is ook om op voorhand een budget in uw hoofd te nemen. 

  2. Wij gaan u adviseren en samen alle wensen doorspreken, ook kijken we in onze showtuin naar materialen. 

  3. Het ontwerp en de offerte wordt voor u gemaakt. Indien deze klaar zijn nodigen wij u uit om deze met u te bespreken. 

  4. Eventuele wijzigingen worden doorgevoerd, nadat dit is gebeurd wordt de tuin ingepland om gerealiseerd te worden. 

Gratis tuinontwerp laten maken

Als u een nieuwe tuin gaat uitzoeken wilt u natuurlijk de beste prijs, er zijn veel online programma’s waar u een gratis design kunt maken, helaas zijn dit allemaal demo’s of geen realistische programma's. Een goed tuinontwerp heeft de nodige digitale kennis maar ook kennis vanuit een tuinaanleg centrum nodig. 

Kosten tuinontwerp

Wij hanteren een cashback op de tuinontwerpen voor een gemiddeld tuinontwerp rekenen wij € 250,-. Dit is enkel wanneer u een design wilt maar de aanleg niet door onze professionals laat uitvoeren. Wanneer u voor ons kiest worden er GEEN kosten in rekening gebracht voor uw tuinontwerp. 

Direct eenvoudig een offerte?

Tuincentrum Rokkeveen, alles onder 1 dak 

Tuincentrum Rokkeveen heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het aanleggen van tuinen. Ondanks deze vele ervaring willen wij graag blijven innoveren vandaar dat wij nu ook de ervaring en kennis van het ontwerpen tot ons genomen hebben. Tuincentrum Rokkeveen is een tuinaanleg centrum waarbij alles onder 1 dak is. Bij ons vindt u; tuinmeubels, bestrating, schuttingen, overkappingen, aluminium veranda’s, vijvers en nog veel meer om uw droomtuin tot werkelijkheid te brengen. 

Bekijk onze projecten

Werkgebied van Tuincentrum Rokkeveen

Het gebied waarin wij tuinen aanleggen: Zoetermeer, Den Haag, Rijswijk, Bleiswijk, Moerkapelle, Benthuizen, Nootdorp, Delfgauw, Zevenhuizen, Gouda, Delft, Berkel en Rodenrijs, Leidschendam, Voorburg, Naaldwijk, Pijnacker, Bergschenhoek en Alphen aan de Rijn.

Staat uw woonplaats er niet bij maar wilt u toch uw tuin laten aanleggen door Tuincentrum Rokkeveen?

Neem dan even contact met ons op, wij kunnen u dan snel genoeg vertellen wat de mogelijkheden zijn.