klanten beoordelen ons met een 9.6
Home  /   Veranda  / 

Veranda in uw tuin? Wij maken ze!

Wanneer u langer wilt genieten van uw tuin is een veranda de perfecte oplossing, u creëert hiermee een extra binnenverblijf en sfeer in de tuin. Tuincentrum Rokkeveen heeft een groot aanbod aan veranda’s en u kunt deze ook door ons laten plaatsen.

Exclusieve Douglas veranda's

Naar eigen wens samen te stellen

Vraag een offerte aan ›

Hout of Aluminium?

Gaat u voor een houten of aluminium buitenverblijf? Wij kunnen de keuze niet voor u maken maar wij kunnen u natuurlijk wel de kenmerken en voordelen vertellen wat misschien u keuze iets makkelijker maakt. Een houten veranda geeft een sfeervolle, landelijke uitstraling en hout is een goedkoper product dan Aluminium. Daarentegen is Aluminium erg onderhoudsvriendelijk en geeft een moderne uitstraling. Het is dus maar net wat voor budget en wat voor uitstraling u zoekt.

Aluminium veranda offerte aanvragen

 

Veranda Zoetermeer

Een veranda of tuinkamer zorgt ervoor dat u in het voorjaar en najaar langer kan genieten van de tuin, ook zorgt hij ervoor dat het buiten zitten een stuk aangenamer wordt. Wij hebben verschillende soorten veranda’s, hierbij kunt u denken aan een houten of een aluminium veranda. Beide zijn zowel in standaard maten als op maat gemaakt te verkrijgen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Showroom Veranda’s

Wij hebben verschillende showmodellen in onze showroom in Zoetermeer. Dit omdat wij zelf ook weten dat uit een boekje kiezen lastiger is en we uit ervaring weten dat mensen toch graag een grotere aanschaf in een fysieke winkel doen. Wij hebben zowel Aluminium als houten verblijven staan. Buiten het plaatsen van veranda’s zijn wij een tuinaanleg centrum, dit houdt in dat wij ook de gehele tuin kunnen renoveren en kunnen voorzien van nieuw straatwerk. Het is nou eenmaal leuker dat wanneer er een nieuwe verblijf staat er ook mooie bestrating omheen ligt.

Veranda Den Haag

Woont u in Den Haag en wilt u optimaal kunnen genieten van de tuin? Wij kunnen bijna alles voor u realiseren. Van glazen schuifwanden tot een maatwerk veranda, niets is ons te gek. Een veranda biedt verschillende voordelen zoals het optimaal genieten van de tuin maar ook het droog kunnen stalen van tuinmeubelen en bbq.

 

Veranda Leiden

U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Een houten, aluminium/glazen veranda plaatsen is vakwerk, wij hebben hier de perfecte mensen voor. Zij zullen u geheel ontzorgen en een mooi eindresultaat neerzetten. Natuurlijk kunt u bij ons ook enkel een buitenverblijf bestellen zonder deze te laten plaatsen.

Vrijblijvend contact

Mocht u willen helpen wij graag met het samenstellen van een passende overkapping. Neem contact op om een afspraak in te plannen, dan weet u zeker dat wij de tijd hebben om alle mogelijkheden met u door te spreken. Handig is wel om de afmetingen van uw tuin bij de hand te hebben, hierdoor kunnen wij een specifieke offerte samenstellen. Onze website maakt gebruik van een webshop waarin enkele artikelen goed te zien zijn. Uiteraard kunnen wij u persoonlijk altijd nog beter adviseren.

Werkgebied van Tuincentrum Rokkeveen

Ons werkgebied: Zoetermeer, Den Haag, Rijswijk, Bleiswijk, Moerkapelle, Benthuizen, Nootdorp, Delfgauw, Zevenhuizen, Gouda, Delft, Berkel en Rodenrijs, Leidschendam, Voorburg, Naaldwijk, Pijnacker, Bergschenhoek en Alphen aan de Rijn

Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. 

Neem contact met ons op

Wilt u een Afspraak Maken?

Tuincentrum Rokkeveen
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

Tel: 079 - 361 10 90
info@tuincentrumrokkeveen.nl