klanten beoordelen ons met een 9.6
Home  /   Op zoek naar tuinvoorbeelden?  / 

Op zoek naar tuinvoorbeelden?

Het samenstellen van een nieuwe tuin of het aanbrengen van veranderingen in een bestaande tuin is zo makkelijk nog niet


voorbeelden tuinInspiratievolle tuinvoorbeelden

Het samenstellen van een nieuwe tuin of het aanbrengen van veranderingen in een bestaande tuin is zo makkelijk nog niet. De mogelijkheden zijn eindeloos en het is vaak lastig voor te stellen hoe iets in de praktijk uitpakt. De bladen staan vol met de meest schitterende tuinvoorbeelden, maar er gaat niets boven ECHTE tuinvoorbeelden.

Showtuin

Tuinaanlegcentrum Rokkeveen is het oudste tuincentrum van Zoetermeer. Wij hebben een zeer ruime showtuin met daarin allerlei voorbeelden voor in uw tuin. Onze specialisatie is sierbestrating. Daar kun je schitterende dingen mee doen. Op zoek naar inspirerende tuinvoorbeelden? In onze showtuin vindt u ze geheid.

Van tuinvoorbeeld naar eigen tuin

Tuinaanlegcentrum Rokkeveen trekt graag nog een stap verder met u op. Wij leggen ook tuinen aan en hebben honderden, zo niet duizenden tuinen ontworpen. Mogen we ook met u meedenken? Dat kan met losse tuinideeën of met een concreet ontwerp van uw hele of gedeeltes van uw tuin.

Kom gerust langs voor meer informatie en bekijk op uw gemak de tuinvoorbeelden in onze showtuin.

Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. 

Neem contact met ons op

Wilt u een Afspraak Maken?

Tuincentrum Rokkeveen
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

Tel: 079 - 361 10 90
info@tuincentrumrokkeveen.nl