klanten beoordelen ons met een 9.6
Home  /   Achtertuinen aangepakt. Inspirerende ideeën.  / 

Achtertuinen aangepakt. Inspirerende ideeën.

Thuis in achtertuinen


achtertuinenTuinaanlegcentrum Rokkeveen in Zoetermeer heeft duizenden achtertuinen aangelegd, gemoderniseerd of grondig opgeknapt. Die ervaring heeft ons veel geleerd over de mogelijkheden in achtertuinen. Grofweg zijn er drie soorten achtertuinen.

Gezins-, natuur-, en relaxtuinen

Bij de gezinsachtertuin is ruimte om te spelen een pre, bij voorkeur met een deel gras (om een balletje te schoppen of een tentje op te zetten) en een deel tegels (want er moet natuurlijk ook gekrijt kunnen worden). Fruitbomen en vruchtstruiken bieden een leuke manier om kinderen met de natuur kennis te laten maken.

De natuurlijke achtertuin is voor de echte tuinliefhebber, met weelderige beplanting, aantrekkelijke omstandigheden voor vogels en vlinders, veel natuurlijk steen en goede mogelijkheden voor het stallen van gereedschap.

De relaxachtertuin is voor de hard werkende mens die vooral wil genieten van zijn of haar rust in de tuin. Onderhoudsvrije terrassen, een indeling met aandacht voor zon en schaduw en makkelijk te onderhouden groen is bij deze achtertuinen het uitgangspunt.

Tuinaanlegcentrum Rokkeveen biedt advies en uitvoering

Binnen deze hoofdvormen is uw smaak leidend voor de precieze invulling van uw achtertuin. Tuinaanlegcentrum Rokkeveen kan u daarbij helpen. In onze indrukwekkende showtuin (een van de grootste in de regio Den Haag) vindt u tal van inspirerende ideeën voor uw voor- of achtertuin. Wij zijn niet alleen een tuincentrum, maar leggen ook tuinen aan. Dat biedt veel voordelen voor de klant: advies, materialen en een snelle, vakkundige uitvoering ineen.

Bekijk hier een leuk filmpje dat gemaakt is door één van onze tevreden klanten. In dit filmpje ziet u van begin tot eind hoe wij de tuin bestraten, en klaar maken voor de beplanting.

Bereken wat uw tuin kost! 

Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. 

Neem contact met ons op

Wilt u een Afspraak Maken?

Tuincentrum Rokkeveen
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

Tel: 079 - 361 10 90
info@tuincentrumrokkeveen.nl