Ruim 2000 m2 showtuin • Profiteer in de winter van hoge kortingen! • Bel ons 079 361 10 90 Onkruid verwijderen? Klik hier
HOME  /   Op zoek naar voorbeelden sierbestrating?

Op zoek naar voorbeelden sierbestrating?

Inspiratie voor sierbestrating


sierbestratingDe mogelijkheden met sierbestrating zijn eindeloos. Er zijn honderden soorten stenen, in talloze formaten en kleurstellingen. Deze stenen kunnen worden gevarieerd en in allerlei verschillende legverbanden worden gelegd. Om tot een goede keuze te komen, is het handig een ruim aantal voorbeelden van sierbestrating met eigen ogen te zien.

Voorbeelden te over in onze enorme showtuin

Tuinaanlegcentrum Rokkeveen geldt in de regio Zuid-Holland als dé specialist in sierbestrating. Wij hebben de grootste showtuin in de regio. U vindt hier presentatieborden met stenen van alle belangrijke fabrikanten. Daarnaast hebben we talloze voorbeelden gelegd voor een tastbare en heldere indruk van de mogelijkheden.

Advies, materiaal en uitvoering

U kunt alle kanten met ons op. U kunt bij ons gewoon eens rustig alle voorbeelden van sierbestrating bekijken en goed advies inwinnen. U kunt materiaal huren om zelf uw sierbestrating aan te leggen. Maar wij zijn ook een tuinaanlegbedrijf en kunnen snel en vakkundig de uitvoering op ons nemen. Wat u wil. Maar kom eerst eens op uw gemak langs in onze showtuin voor een handige dosis inspiratie.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Bent u geintresseerd in onze diensten? Vul hieronder het formulier in en wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.


Offerte aanvragen