Ruim 2000 m2 showtuin • Profiteer in de winter van hoge kortingen! • Bel ons 079 361 10 90 Onkruid verwijderen? Klik hier
HOME  /   Nieuw terras? Bekijk onze voorbeelden

Nieuw terras? Bekijk onze voorbeelden

Voorbeeldige terrassen


terrasEen terras leggen kan op 1001 manieren. Er zijn talloze steensoorten en legverbanden en die kunnen op hun beurt eindeloos gecombineerd worden. Het is daarom goed wat voorbeelden te bekijken en bij voorkeur niet op een computer. In onze showtuin voelt u aan den lijve wat voor effect de verschillende stenen en legverbanden hebben op uw nieuwe terras. 

Tuinaanlegcentrum Rokkeveen. Uw betaalbare specialist

Tuinaanlegcentrum Rokkeveen in Zoetermeer is al ruim 25 jaar dé specialist op het gebied van (sier)bestrating in de regio Den Haag. We hebben het grootste assortiment stenen in Zuid-Holland en omstreken. In onze showtuin vindt u vele voorbeelden van terrassen. Keeperverbanden, elleboogverbanden, wildverbanden, half-steensverbanden en vele andere voorbeelden laten u zien wat een legverband doet met de uitstraling van uw terras.

Met ons kunt u alle kanten op

Advies, alleen aankoop stenen, huur van materiaal? Bij Tuinaanlegcentrum Rokkeveen kan het allemaal. Maar wij kunnen uw terras ook voor u aanleggen! Ons team van vakkundige stratenmakers doet niets anders en met veel plezier. Neem gerust contact op voor meer informatie en kom vooral snel langs om de talloze voorbeelden te zien van fantastische terrassen.

Bereken wat uw tuin kost! 

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Bent u geintresseerd in onze diensten? Vul hieronder het formulier in en wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.


Offerte aanvragen