klanten beoordelen ons met een 9.6
Home  /   Op zoek naar het ultieme tuinidee? Wij helpen gratis  / 

Op zoek naar het ultieme tuinidee? Wij helpen gratis

Want het is ook lastig….


tuinideeEen nieuwe tuin aanleggen of een bestaande tuin grondig herzien is verre van makkelijk. Er zijn zoveel mogelijkheden en het is vaak lastig voor te stellen hoe een tuinidee in de praktijk uitpakt. Wat u nodig heeft, is gericht advies van iemand die deze kunst goed verstaat. Dat is wat Tuinaanlegcentrum Rokkeveen u graag biedt.

25 jaar ervaring in tuinideeën

Tuinaanlegcentrum Rokkeveen is een tuincentrum en tuinaanlegbedrijf ineen, een zeldzame combinatie. Door onze unieke ervaring hebben we heel veel kijk gekregen op wat wel en niet werkt bij het vormgeven van tuinen. Uiteraard spelen uw wensen daarbij de leidende rol. Kindvriendelijk, natuurlijk, onderhoudsvrij – in wat voor tuin voelt u zich gelukkig?

Een klein tuinidee, een groot tuinidee

U kunt langskomen in onze enorme showtuin om inspiratie op te doen. Maar wij kunnen ook samen met u een groot tuinidee maken: een plan op maat, eventueel door ons uitgevoerd. Wat dat kost? Dat zou u nog wel eens prettig kunnen verrassen! Een offerte is altijd vrijblijvend. Maar kom eerst een op alle gemak langs.

Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. 

Neem contact met ons op

Wilt u een Afspraak Maken?

Tuincentrum Rokkeveen
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

Tel: 079 - 361 10 90
info@tuincentrumrokkeveen.nl