Ruim 2000 m2 showtuin • Profiteer in de winter van hoge kortingen! • Bel ons 079 361 10 90 Onkruid verwijderen? Klik hier
HOME  /   Op zoek naar het ultieme tuinidee? Wij helpen gratis

Op zoek naar het ultieme tuinidee? Wij helpen gratis

Want het is ook lastig….


tuinideeEen nieuwe tuin aanleggen of een bestaande tuin grondig herzien is verre van makkelijk. Er zijn zoveel mogelijkheden en het is vaak lastig voor te stellen hoe een tuinidee in de praktijk uitpakt. Wat u nodig heeft, is gericht advies van iemand die deze kunst goed verstaat. Dat is wat Tuinaanlegcentrum Rokkeveen u graag biedt.

25 jaar ervaring in tuinideeën

Tuinaanlegcentrum Rokkeveen is een tuincentrum en tuinaanlegbedrijf ineen, een zeldzame combinatie. Door onze unieke ervaring hebben we heel veel kijk gekregen op wat wel en niet werkt bij het vormgeven van tuinen. Uiteraard spelen uw wensen daarbij de leidende rol. Kindvriendelijk, natuurlijk, onderhoudsvrij – in wat voor tuin voelt u zich gelukkig?

Een klein tuinidee, een groot tuinidee

U kunt langskomen in onze enorme showtuin om inspiratie op te doen. Maar wij kunnen ook samen met u een groot tuinidee maken: een plan op maat, eventueel door ons uitgevoerd. Wat dat kost? Dat zou u nog wel eens prettig kunnen verrassen! Een offerte is altijd vrijblijvend. Maar kom eerst een op alle gemak langs.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Bent u geintresseerd in onze diensten? Vul hieronder het formulier in en wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.


Offerte aanvragen