klanten beoordelen ons met een 9.6
Home  /   De kunst van mooie voortuinen  / 

De kunst van mooie voortuinen

Wat voor voortuin wilt u?


voortuinDe meeste mensen willen een goed verzorgde voortuin die niet al te veel onderhoud vergt, maar er wel leuk en dynamisch uitziet. Een goede oplossing is mooie bestrating, al dan niet afgewisseld met kleine borders of muurtjes. Uiteraard is er ook veel uitstraling te winnen met bakken en potten.

Soepele doorgang

Het is ook belangrijk dat de voordeur goed te bereiken is en het voorraam goed schoon te houden. Daarom is het belangrijk dat uw voortuin een open indeling heeft. Uw voortuin moet in dat opzicht ook vooral functioneel zijn.

Zelf of laten doen?

Tuinaanlegcentrum Rokkeveen in Zoetermeer heeft alles in huis voor uw voortuin. Wij hebben het grootste assortiment stenen (van beton tot natuursteen) in de regio. Wij hebben ook een vast team dat snel en vakkundig tuinen aanlegt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs of bel ons!

Bereken wat uw tuin kost! 

Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. 

Neem contact met ons op

Wilt u een Afspraak Maken?

Tuincentrum Rokkeveen
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

Tel: 079 - 361 10 90
info@tuincentrumrokkeveen.nl