Ruim 2000 m2 showtuin • Profiteer in de winter van hoge kortingen! • Bel ons 079 361 10 90 Onkruid verwijderen? Klik hier
HOME  /   De kunst van mooie voortuinen

De kunst van mooie voortuinen

Wat voor voortuin wilt u?


voortuinDe meeste mensen willen een goed verzorgde voortuin die niet al te veel onderhoud vergt, maar er wel leuk en dynamisch uitziet. Een goede oplossing is mooie bestrating, al dan niet afgewisseld met kleine borders of muurtjes. Uiteraard is er ook veel uitstraling te winnen met bakken en potten.

Soepele doorgang

Het is ook belangrijk dat de voordeur goed te bereiken is en het voorraam goed schoon te houden. Daarom is het belangrijk dat uw voortuin een open indeling heeft. Uw voortuin moet in dat opzicht ook vooral functioneel zijn.

Zelf of laten doen?

Tuinaanlegcentrum Rokkeveen in Zoetermeer heeft alles in huis voor uw voortuin. Wij hebben het grootste assortiment stenen (van beton tot natuursteen) in de regio. Wij hebben ook een vast team dat snel en vakkundig tuinen aanlegt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs of bel ons!

Bereken wat uw tuin kost! 

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Bent u geintresseerd in onze diensten? Vul hieronder het formulier in en wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.


Offerte aanvragen