klanten beoordelen ons met een 9.6
Home  /   Exclusieve tuin, uw droomtuin realiseren wij!  / 

Exclusieve tuin, uw droomtuin realiseren wij!


Een exclusieve tuin zoals u hem eigenlijk altijd al had gewild. Misschien wel de mooiste in uw straat! Kijk hier wat een EXCLUSIEVE tuin inhoudt.

Waar bestaat een EXCLUSIEVE tuin uit?

 

Als u denkt aan een exclusieve tuin dan komt bij ons direct het enthousiasme op om zo’n exclusieve tuin samen met u te realiseren. U heeft vast zelf ook ideeën hoe zo’n tuin eruit moet zien of welke elementen er zeker in moeten voorkomen. En wij hebben een schat aan ervaringen, voorbeelden en creativiteit die we willen samenbrengen met uw ideeën.

Kortom we moeten afspreken! Kom dus langs. Wij laten u dan voorbeelden zien van sierbestratingen of exclusieve ideeën die wij elders tot stand hebben gebracht.

In de EXCLUSIEVE tuin rekenen wij met bestrating van ongeveer € 50 per m2. Mooie voorbeelden van deze exclusieve prijsklasse zijn de keramische tegels maar ook de gebakken stenen behoren tot deze klasse. Dit kan in allerlei formaten geleverd worden. Bovendien kunt u bij deze exclusieve tegels kiezen uit verschillende structuur bewerkingen en kleuren.

In de EXCLUSIEVE tuin heeft u daarnaast keuze uit diverse muurelementen t.b.v. verhoogde borders.

In de calculatie van de EXCLUSIEVE tuin zijn de volgende onderdelen inbegrepen:

 • afvoer van alle oude bestrating en materialen
 • afvoer van de beplanting
 • afvoer van gras en of grond
 • zand leveren, aanbrengen, egaliseren en verdichten
 • opsluitbanden leveren en stellen
 • verhoogde borders
 • Overkapping/pergola
 • bestrating met een gemiddelde prijs tussen de €50,- en €60,- per m2
 • zagen om alles sluitend te maken
 • Polymeer voegzand leveren en voegen (tegen onkruid en ongedierte)
 • bemeste tuinaarde leveren,
 • aanbrengen en egaliseren beplanting
 • klaarmaken van de borders met de mogelijkheid om in overleg met onze hovenier een beplantingsplan samen te stellen
 

Kortom: we beginnen met de oude bestrating uitbreken, verwijderen en afvoeren. Hierna graven we de beplanting en de grond uit, we voeren dit dezelfde dag nog af. Het zand wordt geleverd, geëgaliseerd en getrild waarna de bestrating wordt aangebracht. Om alles sluitend te maken zagen we alles mooi strak dicht.

Tot slot wordt de bestrating gevoegd met een speciale voeg om onkruid en ongedierte tegen te gaan. De verhoogde borders worden verlijmd en de beplanting voorbereid door middel van bemeste tuinaarde. Hierna is er een mogelijkheid om in overleg met onze hovenier een beplantingsplan samen te stellen.

Om misverstanden te voorkomen maken we een afspraak om bij u langs te komen. Wij schatten dan de werkzaamheden in en meten de tuin in zodat we een vrijblijvende offerte kunnen maken. Gaat u akkoord met de offerte dan nodigen wij u nog een keer uit in onze showtuin. Hier nemen we al uw wensen nogmaals door.

Let wel op dat de kosten van uw tuin lager of hoger kunnen uitvallen dan de aangegeven indicatie. Dat hangt dan samen met de specifieke situatie van uw eigen tuin en de bijzondere wensen die u kenbaar heeft gemaakt. Er is immers geen tuin hetzelfde maar zo wordt uw tuin ook juist exclusief!

Neemt u onze prijsindicatie alstublieft wel serieus, het is immers een indicatie die gebaseerd is op onze ervaring van 30 jaar (!) tuinen maken. Na gemiddeld een week arbeid wordt de tuin opgeleverd en kunt u lekker genieten van een mooie nieuwe EXCLUSIEVE tuin.

Bent u overtuigt en wilt u deze droomtuin? Neem dan vrijblijvend contact op met ons, we zijn u graag van dienst en willen dat u kunt genieten van uw tuin. Verder zijn wij ook gespecialiseerd in het onderhouden van exclusieve tuinen, bekijk hier de onkruid mogelijkheden en onderhoud.

Vraag een gratis offerte aan

Benieuwd naar de kosten voor uw nieuwe tuin? Vraag snel en gemakkelijk een offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN ›
Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. 

Neem contact met ons op

Wilt u een Afspraak Maken?

Tuincentrum Rokkeveen
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

Tel: 079 - 361 10 90
info@tuincentrumrokkeveen.nl