Home  /   EXCLUSIEVE Tuin €159,95 Per m2

EXCLUSIEVE Tuin €159,95 Per m2


Een tuin zoals u hem eigenlijk altijd al had gewild. Kijk hier wat een EXCLUSIEVE tuin inhoud.

Hoe wordt de prijs van de EXCLUSIEVE tuin bepaald.

U komt eerst eens op uw gemak langs in onze showtuin voor een handige dosis inspiratie. Hier ziet u talloze voorbeelden van sierbestratingen en krijgt u in alle rust advies over alle mogelijkheden van Uw tuinwensen.

In de EXCLUSIEVE tuin is een bestrating berekend van ongeveer € 50 per m2 bijvoorbeeld de keramische of gecoate tegels ook de gebakken stenen behoort tot de mogelijkheden. Deze bestrating is in allerlei formaten leverbaar zodat we op alle tuin sferen kunnen toe passen. Uiteraard kan u kiezen uit de verschillende structuur bewerkingen en kleuren. In de EXCLUSIEVE tuin kan U ook kiezen uit diverse muur elementen t.b.v. verhoogde borders deze zijn in allemaal verschillende soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. In de berekening van de EXCLUSIEVE tuin zit het volgende inbegrepen zoals:

 • Afvoer van alle oude bestrating materialen
 • afvoer van de beplanting
 • afvoer van gras en of grond
 • zand leveren, aanbrengen, egaliseren en verdichten
 • opsluitbanden leveren en stellen
 • verhoogde borders
 • bestrating met een gemiddelde prijs tussen de €50,- en €60,- per m2
 • zagen om alles sluitend te maken
 • Polymeer voegzand leveren en voegen (tegen onkruid en ongedierte)
 • bemeste tuinaarde leveren, aanbrengen en egaliseren
 • beplanting klaarmaken van de borders met de mogelijkheid om in overleg met onze hovenier een beplantingsplan samen te stellen

Kortom: we beginnen met de oude bestrating uitbreken, verwijderen en afvoeren. Hierna graven we de beplanting en de grond uit. We voeren dit de zelfde dag nog af met de daarvoor gebruikelijke afvoer stromen. Het zand wordt geleverd, geëgaliseerd en getrild waar na de bestrating wordt aangebracht en bestraat. Om alles sluitend te maken zagen we alles mooi strak dicht en uit eindelijk word de bestrating gevoegd met een speciale voeg om onkruid en ongedierte tegen te gaan. De verhoogde borders worden beplanting klaar gemaakt met bemeste tuinaarde. Hierna is er een mogelijkheid om in overleg met onze hovenier een beplantingsplan samen te stellen. Zo blijft het uw tuin waar wij adviseren en helpen een tuin te maken naar al uw wensen.

Om misverstanden te voorkomen maken we een afspraak om bij u langs te komen om de werkzaamheden te bekijken en de tuin in te meten voor een vrijblijvende offerte. Als de tuin is opgemeten ontvangt u van ons binnen 5 werkdagen de offerte. Gaat u akkoord met de offerte ontmoeten we elkaar nog één keer in onze showtuin. Hier nemen we de gekozen bestrating materialen en de offerte door zodat alles echt naar wens is. Nu gaan wij alles bestellen en inplannen de tuin kan binnen 4 tot 5 weken gemaakt zijn. Let wel op in bijvoorbeeld uw tuin kunnen de kosten lager of hoger uitvallen dan de aangegeven EXCLUSIEVE tuin prijs van € 159,95 per m2 maar dat ligt aan uw eigen tuin en uw wensen, er is immers geen tuin hetzelfde! (let op: Het betreft een prijsindicatie uit de gemiddelde van 30 jaar tuinen maken).

Na gemiddeld een week wordt door de mannen van Tuinaanleg Rokkeveen de tuin opgeleverd en kunt u lekker genieten van een mooie nieuwe EXCLUSIEVE tuin.

Bereken wat uw tuin kost!

Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. 

Neem contact met ons op

Wilt u een Afspraak Maken?

Tuincentrum Rokkeveen
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

Tel: 079 - 361 10 90
info@tuincentrumrokkeveen.nl

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Bent u geintresseerd in onze diensten? Vul hieronder het formulier in en wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.


Offerte aanvragen