Ruim 2000 m2 showtuin • Profiteer in de winter van hoge kortingen! • Bel ons 079 361 10 90 Onkruid verwijderen? Klik hier
HOME  /   Tuinaccessoires

Tuinaccessoires

Tuinaanlegcentrum Rokkeveen biedt alle mogelijke tuinaccessoires.


tuinaccesoiresHieronder beperken we ons Hekwerken tot hekwerken, waterpartijen, verlichting en barbecues en terraskachels. Tuinaanlegcentrum Rokkeveen werkt samen met Fancy Fences, een fantastische Nederlandse fabrikant van hekwerken en sierhekwerken. Alle hekwerken worden door ons ingemeten en op maat gemaakt. We kunnen alle kanten op, ook als u zelf al een ontwerp in gedachten heeft. Uiteraard kan voor inrijpoorten worden gekozen voor zowel een elektrische als handmatige oplossing. Een mooi hek is niet alleen functioneel, maar geeft uw huis ook aanzien!

Waterpartijen

Waterelementen en sculpturen geven als weinig andere elementen een bepaalde sfeer aan uw tuin. Vaak zorgen waterpartijen voor rust en bezinning. Tuinaanlegcentrum Rokkeveen heeft veel ervaring met de aanleg van waterpartijen. In onze showtuin staan verschillende waterornamenten opgesteld. Wij kunnen u goed adviseren over de vele mogelijkheden, het onderhoud, de uitstraling, de materialen etc.

Verlichting

Over sfeer gesproken: steekt u de tuin even aan als het donker wordt? Dankzij de uitvinding van LED-verlichting op zwakstroom is er een ware revolutie aan het ontstaan op het gebied van tuinverlichting. Het is veilig, onderhoudsarm, kindvriendelijk en goedkoop. Tuinaanlegcentrum Rokkeveen werkt samen met een van de meest innovatieve spelers op dit nieuwe terrein: het jonge Nederlandse bedrijf in-lite. Wij maken graag een mooi lichtplan voor uw tuin en kunnen dit ook aanleggen.

Barbecues en terraskachels

Tuinaanlegcentrum Rokkeveen heeft alle barbecues van Weber. De Weber BBQ’s en tuinkeukens zijn beproefd en een lust voor het oog. Beetje koud in de tuin? Een terraskachel of tuinhaard kan uw buitengenot vele maanden verlengen. Tuinaanlegcentrum Rokkeveen werkt graag samen met de Nederlandse leverancier ikzitwarm.nl, die fenomenale buitenkachel en steenovens maakt. Jawel, pizza uit eigen tuin, dat is nog eens genieten.

Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. 

Neem contact met ons op

Wilt u een Afspraak Maken?

Tuincentrum Rokkeveen
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

Tel: 079 - 361 10 90
[email protected]

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Bent u geintresseerd in onze diensten? Vul hieronder het formulier in en wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.


Offerte aanvragen