klanten beoordelen ons met een 9.6
Home  /   Tuinaccessoires  / 

Tuinaccessoires

Tuinaanlegcentrum Rokkeveen biedt alle mogelijke tuinaccessoires.


tuinaccessoires 01Alle tuinaccessoires voor uw tuin onder een dak!

Wanneer uw tuin aangelegd is met de basis; tuintegels, dan volgt de volgende stap; de aankleding van uw tuin. U wilt uw tuin natuurlijk aankleden met leuke tuinaccessoires, wij hebben een aantal prachtige items die uw tuin of balkon verrijken.

 

Wanneer u uw tuin gaan renoveren of aanleggen zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. deze zijn handig om op voorhand uitgedacht te hebben.

 

 

 

Wilt u een veranda of tuinkamer creëren? dan is het handig om vooraf te bepalen waar u deze wilt hebben. Zodra locatie hiervoor vast staat kan ons team van start

Wilt u verlichting in uw tuin en deze netjes weggewerkt hebben? Dan is handig om op voorhand te bepalen waar u uw lichtpunten wilt. Deze kunnen dan netjes achter of onder bepaalde elementen verwerkt worden.

Het kan natuurlijk zo zijn dat uw oude schutting verrot is of niet meer bij de nieuwe stijl van de tuin past. Wanneer u besluit een nieuwe schutting te plaatsen zal er eerst overleg met de buren plaats moeten vinden. Willen jullie de kosten delen of willen de buren niet mee doen? U kunt altijd nog voor kiezen een scherm of bamboemat voor de oude schutting te plaatsen

Wilt u speelgras of juist mooi kunstgras in uw nieuwe tuin. Neem dit mee in het ontwerp, wij kunnen u adviseren en enkele prachtige opties tonen. U vindt de grassoorten op onze site.Uiteraard kunnen wij nog vele andere items leveren en creëren. Denk hierbij aan vijvers, tuinhout of tuinhaarden. Al deze grote accessoires zijn zowel te vinden in onze showtuin als op onze website. Mocht u overige vragen hebben dan kunt u deze altijd telefonisch of via de mail aan ons vragen.

 

Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. 

Neem contact met ons op

Wilt u een Afspraak Maken?

Tuincentrum Rokkeveen
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

Tel: 079 - 361 10 90
info@tuincentrumrokkeveen.nl