tuinontwerp kosten header

Tuinontwerp laten
maken door Tuincentrum
Rokkeveen

Tuincentrum Rokkeveen is al 25jaar dé specialist
in het aanleggen en renoveren van tuinen.

Offerte aanvragen
Van ontwerp tot aanleg kunnen wij verzorgen!
Maak direct een
afspraak voor uw tuin

Uw tuinplannen realiseren? Wij maken graag tijd om uw wensen vrijblijvend te bespreken.
  • Een persoonlijke kennismaking
  • Direct zicht op wat er moet gebeuren
  • Direct duidelijk afspraken
Afspraak maken

Direct uw tuin laten ontwerpen

Bent u erover uit om uw tuin te laten renoveren en een tekening wilt laten maken hiervan? Wij bespreken graag eerst uw wensen en eventuele extra’s zoals overkappingen of schuttingen zodat wij een goede tekening kunnen realiseren. Deze wordt dan samen met de offerte toegestuurd.

Houdt rekening met een langere offerte doorlooptijd dan gemiddeld. Dit kan ongeveer 2 weken zijn. Wanneer u een nieuwe tuin wilt en ook een ontwerp hiervan gaat hier nou eenmaal wat meer tijd in zitten dan wanneer u enkelt voor een offerte kiest.

Offerte aanvragen

gardsign 336688 22 5 2022 9 38 1

Hoe gaat het in zijn werk

lijn
1. Kom langs met uw tuin wensen:
Handig is ook om op voorhand een budget in uw hoofd te nemen.
Kom langs met uw tuin wensenlijn
Wij adviseren en doorspreken alle wensenlijn
2. Wij adviseren en doorspreken alle wensen:
Ook kijken we in onze showtuin naar materialen.
3. Het ontwerp en de offerte wordt voor u gemaakt:
Indien deze klaar zijn nodigen wij u uit om deze met u te bespreken.
Het ontwerp en de offerte wordt voor u gemaaktlijn
Eventuele wijzigingen worden doorgevoerd
4. Eventuele wijzigingen worden doorgevoerd:
Nadat dit is gebeurd wordt de tuin ingepland om gerealiseerd te worden.

Kosten tuinontwerp

Wij hanteren een cashback op de tuinontwerpen voor een gemiddeld tuinontwerp rekenen wij € 200,-.Deze kosten worden gebaseerd op de grote en soort tuin. Dit is enkel wanneer u een design wilt maar de aanleg niet door onze professionals laat uitvoeren. Wanneer u voor ons kiest worden er GEEN kosten in rekening gebracht voor uw tuinontwerp.

kosten tuinontwerp

Tuin tekening laten maken door hovenier of tuinarchitect

Een tekening laten maken door een hovenier, tuinaanleg centrum of tuinarchitect is erg belangrijk wanneer u niet zelf kan inbeelden hoe uw toekomstige nieuwe tuin eruit komt te zien. Wij van Tuincentrum Rokkeveen maken niet alleen van uw wensen een prachtige digitale tekening, wij maken ook van een tuinontwerp realiteit! Dit betekent dat wij niet alleen ontwerpen van een tuin kunnen maken maar ook de aanleg ervan kunnen voorzien, zo heeft u alles onder 1 dak!

Offerte aanvragen

gardsign 336688 22 5 2022 9 37

Waarom kiezen voor een ontwerp?

Een tuin aanleggen is niet wat u ieder jaar laat doen, een nieuwe tuin kost nou eenmaal veel geld en we gaan er natuurlijk vanuit dat u er jarenlang plezier van heeft. Daarom is het handig om eerst een digitaal eindresultaat te zien. Wanneer de tuin eenmaal aangelegd is kunnen we dit niet heel eenvoudig wijzigen, een digitaal ontwerp daarentegen wel. Een mooie tuin waar u het hele jaar plezier van heeft is natuurlijk ons streven. Of dit nou om 25m2 gaat of om 100m2 wij kijken niet naar het aantal vierkante meters maar naar uw wensen.

Offerte aanvragen

De voordelen van een ontwerp:

Professioneel advies: Uiteraard heeft u zelf al gefantaseerd over het eindresultaat van uw tuin. Wanneer u leuke en creatieve ideeën heeft is dit alleen maar goed. Wel kijken wij samen met u of deze ook praktisch en haalbaar zijn. Dit wordt duidelijk in het tuinontwerp.

Tuinontwerp op schaal getekend: Een ontwerp wordt in de precieze maten van uw tuin getekend. Hierdoor kunnen wij ook goed inschatten hoeveel m2 we nodig hebben van materialen en of eventuele doorlopen en terrassen de juiste formaten bevatten, u wilt natuurlijk niet omlopen om naar uw groenbak te gaan.

Kosten tuinaanleg overzichtelijk: Wanneer we een goede tekening hebben met alle wensen en materialen kunnen we makkelijk en overzichtelijk een offerte aan u tonen. U ziet dan welke materialen er in het design gebruikt zijn en hoe deze tot zijn recht komen.

print 1 v2

Wilt u een nieuwe tuinaanleggen? Vraag een gratis offerte aan of maak een afspraak met onze specialisten

Als u uw tuinplannen wilt realiseren, maken wij graag tijd om vrijblijvend uw wensen te bespreken. Een nieuwe tuin of tuinverbouwing vergt wat vooronderzoek en goede communicatie, maar daar gaan we u uiteraard bij helpen! Op basis van de de volgende vragenlijst maken we allereerst gratis en vrijblijvend een offerte.

Afspraak maken

gratis tuinaanleg offerte

Bekijk de tuinen die wij gemaakt hebben

We kunnen wel stellen dat onze vakmensen onwijs veel mooie tuinen gemaakt hebben.

Wij helpen u graag
Volg ons op Social media medewerker
Tuincentrum Rokkeveen

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer.

Meld je aan op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!