Ruim 2000 m2 showtuin • Profiteer in de winter van hoge kortingen! • Bel ons 079 361 10 90 Onkruid verwijderen? Klik hier
HOME  /   Sierbestrating

Sierbestrating

De mogelijkheden met sierbestrating zijn eindeloos. Er zijn honderden soorten stenen, in talloze formaten en kleurstellingen.


Verouderde bestrating, getrommelde bestrating, strakke bestrating, kleurvaste bestrating, vuil werende bestrating, gebakken bestrating, gecoate bestrating, natuursteen tegels en keramische tegels.

Deze stenen kunnen worden gevarieerd en in allerlei verschillende legverbanden worden gelegd. Ook zijn er wildverbanden te verkrijgen dan heeft de bestrating verschillende formaten en is er een legpatroon aanwezig. Om tot een goede keuze te komen, is het handig een ruim aantal voorbeelden van sierbestrating met eigen ogen te zien. Hier heeft tuinaanleg Rokkeveen op in gespeeld omdat wij vinden dat je bestrating niet van Uw computer kan kopen. Door de vele mogelijkheden van sierbestrating is het belangrijk dat de bestrating voldoet aan Uw wensen. Iedere bestrating heeft namelijk zijn voor en na delen. De dikte is belangrijk voor een oprit, de soort bepaald ook het onderhoud, bestrating mag niet glad zijn, kind vriendelijk ga zo maar door en zeker niet onbelangrijk is ook het budget er is sierbestrating van €10,- tot wel €100,- per m2.

U kunt alle kanten met ons op. U kunt bij ons gewoon eens rustig alle voorbeelden van sierbestrating bekijken en goed advies inwinnen. U kunt materiaal huren om zelf uw sierbestrating aan te leggen. Maar wij zijn ook een tuinaanleg bedrijf en kunnen snel en vakkundig de uitvoering op ons nemen. Wat u wil. Maar kom eerst eens op uw gemak langs in onze showtuin voor een handige dosis inspiratie.  Tuinaanlegcentrum Rokkeveen geldt in de regio Zuid-Holland als dé specialist in sierbestrating. Wij hebben de grootste showtuin in de regio. U vindt hier presentatieborden met stenen van alle belangrijke fabrikanten. Daarnaast hebben we talloze voorbeelden gelegd voor een tastbare en heldere indruk van de mogelijkheden. 

Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. 

Neem contact met ons op

Wilt u een Afspraak Maken?

Tuincentrum Rokkeveen
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

Tel: 079 - 361 10 90
[email protected]

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Bent u geintresseerd in onze diensten? Vul hieronder het formulier in en wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.


Offerte aanvragen