klanten beoordelen ons met een 9.6
Home  /   Tuinonderhoudsabonnement  / 

Tuinonderhoudsabonnement

Tuinen zijn maar 1 keer (op)nieuw aangelegd. Hierna begint het onvermijdelijke onderhoud.


onderhoud tuin

Alleen met gedegen periodiek onderhoud blijft uw tuin er keurig en verzorgd uit zien. Hiervoor bestaan 2 opties. U doet het onderhoud zelf. Of u laat het door specialisten uitvoeren. Doet u het onderhoud zelf! Dan kunt u als klant altijd rekenen op ons deskundige en gratis advies.

Laat u het onderhoud uitvoeren! In dit geval mogen wij u als klant van Tuinaanleg Rokkeveen een uniek en super voordelig abonnement voor een onderhoudsvrije tuin aanbieden. Met het onderhoudsabonnement bent u tegen een minimale investering verzekerd van een onderhoudsvrije tuin. Uw tuin zeker 5 jaar als nieuw! Wat een gemak! Wij zorgen voor de tuin waarvan u alleen maar heerlijk hoeft te genieten en waarin u lekker kan ontspannen.

Onkruid verwijderen

Weg met onkruid op het terras en bestrating!

Het verwijderen van onkruid is een vervelend klusje. Of het nou op het terras is of tussen de bestrating. Het komt altijd ongelegen. Voor maar € 15,- per maand* maken wij uw tuin onkruidvrij en voorkomt u ongeplande werkzaamheden op uw vrije dag. Voor meer informatie klik hier

Zie hoe ons team te werk gaat. Ondertussen heeft u alle tijd voor een lekkere kop koffie!

 

Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. 

Neem contact met ons op

Wilt u een Afspraak Maken?

Tuincentrum Rokkeveen
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

Tel: 079 - 361 10 90
info@tuincentrumrokkeveen.nl