klanten beoordelen ons met een 9.6
Home  /   Tuintegels nodig? Wij hebben alles wat u zoekt!  / 
Tuintegels nodig? Wij hebben alles wat u zoekt!

Tuintegels nodig? Wij hebben alles wat u zoekt!

Tuintegels geven sfeer in uw tuin. Bent u op zoek naar een leverancier in de omgeving van Den Haag? Dan bent u bij Tuincentrum Rokkeveen aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment tuintegels waardoor er altijd een tegel naar wens te vinden is. Uw tuin is tegenwoordig een verlengstuk van uw huis. Daarom is het van belang dat uw tuin net zo aangenaam is als uw woning. tuintegels zorgen ervoor dat u intieme zitplekken kunt creëren. Wilt u moderne tegels of juist een tuin met karakter? Onze tuintegels hebben een hoogwaardige kwaliteit en zijn tegen een gunstige prijs te verkrijgen, Vindt hier de tegel die past bij het door u gewenste eindresultaat.

Tuintegels 60x60
Tegels zijn er in verschillende soorten en maten. De meest voorkomende maat is 60x60. Uiteraard zijn er ook andere maten populair: 80x80 60x40cm. Deze maten zijn zowel in keramische terrastegels als betonnen tegels te verkrijgen.

Meer dan 570 verschillende tegels vanaf €19,95

Ruim aanbod en snel geleverd

ONS ASSORTIMENT BEKIJKEN ›

Legpatronen

Buiten de verschillende afmetingen zijn er natuurlijk ook verschillende legpatronen. Wanneer u voor sierstenen kiest zullen deze op gevoel van de stratenmaker geplaatst worden.

Sierbestrating
Sierbestrating is er in verschillende kleuren en formaten. Sierbestrating wordt ook wel siertegels genoemd. Deze siertegels zijn in natuurlijke kleuren te verkrijgen en bevatten in sommige gevallen mooie patronen of er zit een werkje in.

Patroontegels

Patroon tegels zegt het eigenlijk al. Deze tegels hebben een mooi patroon. U kent ze misschien ook wel als portugese tegels of marokkaanse tegels. Met deze tegel haalt u een stukje vakantiegevoel in uw tuin. Ze creëren levendigheid en sfeer. Er zijn zowel keramische patroontegels als beton patroontegels bij ons te verkrijgen.

Betontegels
Betontegels zijn er al jaren en doordat deze vriendelijk geprijsd zijn zien we deze tegels in vele tuinen. Betontegels zijn uitermate geschikt voor tuin, terras of oprit. Tegenwoordig zijn er vele leuke mogelijkheden met betontegels en niet alleen meer de grote grijze tegel die u zich vanuit vroeger herinnert.

BEKIJK ONZE PATROONTEGELS › BEKIJK ONZE BETONTEGELS ›

 

Keramische tegels

Keramische tuintegels zijn erg populair! Deze tegels zijn krasvrij en erg stevig. Wij hebben verschillende soorten keramische tegels. Hierbij kunt u denken aan houtlook of juist een mooie gekleurde tegel. Tegenwoordig hebben wij ook keramische tegels op beton!

Hierbij kunt u genieten van de stijlvolle hoogwaardige eigenschappen van keramiek maar dan op een betonnen drager(onderlaag). De voordelen hiervan is dat de grond niet zo gestabiliseerd hoeft te worden dan wanneer je met dunne keramische tegels werkt. Door de afstandhouders hoeft er ook niet meer met voegkruisjes gewerkt te worden en hebben alle tegels dezelfde afstand. Tevens zijn deze tegels ook geschikt voor uw oprit door de dikke betonlaag.

 

BEKIJK ONZE KERAMISCHE TEGELS ›

Vragen of advies?

Wanneer u tuintegels gaat kopen zijn er verschillende zaken om rekening mee te houden; worden de tegels intensief gebruikt? Staan er veel materialen op? Al deze vragen komen naar boven bij het tuintegels kopen, daarom bent u van harte welkom in onze showroom waar wij meedenken met waar u naar op zoek bent! Kom langs, wij helpen u graag! Voor meer informatie over onze producten of levering binnen ons bezorggebied kunt u contact opnemen via het contactformulier op onze website of via Tel: 079 - 361 10 90.

Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. 

Neem contact met ons op

Wilt u een Afspraak Maken?

Tuincentrum Rokkeveen
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

Tel: 079 - 361 10 90
info@tuincentrumrokkeveen.nl