klanten beoordelen ons met een 9.6
Home  /   Jackpot! Nergens meer tuinbestrating dan bij ons  / 
Jackpot! Nergens meer tuinbestrating dan bij ons

Jackpot! Nergens meer tuinbestrating dan bij ons

Voor scherpe prijzen tuinbestrating bent u bij ons aan het juiste adres. U wilt een nieuwe tuin, bestrating is het begin van alles.

Tuinaanlegcentrum Rokkeveen in Zoetermeer heeft alle stenen van alle belangrijke leveranciers op voorraad: Red Sun, Tuinvisie, Excluton en nog vele andere. Op presentatieborden zijn alle steensoorten goed te vergelijken. Uiteraard hebben we op de grond talloze legverbanden van tuinbestrating als voorbeeld liggen. Door ons grote assortiment hebben we een ruime keuze voor uw smaak

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Zie hier ons aanbod

Bekijk ons assortiment ›

Advies is goud waard

Er komt heel wat kijken bij tuinbestrating. Verschillende stenen hebben verschillende eigenschappen. Gaat u voor betontegels of toch keramische tegels? Wilt u een krasvaste steen of een met een mooi patroon erin? Of bent u op zoek naar een houtlook tegel? Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u bij het maken van uw keuze.

Verschillende soorten legverbanden

Door legverbanden creëert u een bepaalde sfeer en speelt u met ruimtelijkheid. Wij helpen u graag bij deze keuze. Wilt u wildverband of juist de stenen recht neergelegd?

Tuinaanlegcentrum Rokkeveen legt al 25 jaar tuinbestrating aan, het is onze specialiteit. Wij weten haarfijn wat de effecten zijn van alle mogelijke keuzes. Wilt u een strakke steen of juist een met natuurlijke uitstraling wij helpen u bij de keuze om uw zo uw droomtuin te realiseren.

Zelf of uitbesteden

Met ons kunt u alle kanten op. U kunt de losse stenen afhalen of laten bezorgen en eventueel verhuren wij ook alle benodigdheden voor het zelf aanleggen van uw tuinbestrating. Maar de meeste mensen kiezen ervoor om de bestrating door ons te laten aanleggen. We werken met ons eigen gemotiveerde team van stratenmakers en werken snel, vakkundig en tegen heel redelijke prijzen.

U bent van harte welkom in onze showtuin met het grootste assortiment tuinbestrating in Zoetermeer. Kom vooral eens langs om alle voorbeelden aan den lijve te ondervinden en verder te praten!

Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. 

Neem contact met ons op

Wilt u een Afspraak Maken?

Tuincentrum Rokkeveen
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

Tel: 079 - 361 10 90
info@tuincentrumrokkeveen.nl