klanten beoordelen ons met een 9.6
Home  /   Een luxe tuin voor al uw tuinwensen!  / 

Een luxe tuin voor al uw tuinwensen!


Een luxe tuin waar de hele familie zich in kan vinden maar ook een pronkstuk dat u met trots aan uw bezoek kunt tonen, kijk hier wat een LUXE tuin inhoudt.

Hoe wordt de prijs van de LUXE tuin bepaald?

 

Als eerste stap stellen wij voor dat u eens bij ons langs komt om op uw gemak in onze showtuin een flinke dosis inspiratie op te doen. Hier ziet u talloze voorbeelden van sierbestratingen en krijgt u in alle rust advies over alle mogelijkheden die wij gaan koppelen aan uw tuinwensen.

In de LUXE tuin is de bestrating opgenomen van ongeveer € 40,- tot € 50,- per m2. Tevens kunt u kiezen uit verschillende materialen, structuur bewerkingen en kleuren.

Gaat u voor de LUXE tuin dan kunt u ook kiezen voor muurblokken t.b.v. verhoogde borders. Deze zijn in allemaal te leveren in verschillende soorten, maten en kleuren.

In de berekening van de LUXE tuin zit vrijwel alles inbegrepen zoals:

  • afvoer van alle oude bestrating en materialen
  • afvoer van de beplanting
  • afvoer van gras en of grond
  • zand leveren, aanbrengen, egaliseren en verdichten
  • opsluitbanden leveren en stellen
  • verhoogde borders leveren en verlijmen
  • bestrating met een gemiddelde prijs tussen de €40,- en €45,- per m2
  • zagen om alles sluitend te maken
  • onkruidremmend voegzand leveren, invegen en trillen
  • bemeste tuinaarde leveren, aanbrengen en egaliseren

Allereerst gaan we de oude bestrating uitbreken, verwijderen en afvoeren. Hierna graven we de beplanting en de grond uit. We voeren dit dezelfde dag nog af op een manier die efficiënt is en zo weinig mogelijk overlast veroorzaakt. Het zand wordt geleverd, geëgaliseerd en getrild waarna de bestrating wordt aangebracht.

Om alles sluitend te maken zagen we alles mooi strak dicht, hierna wordt de bestrating getrild en met onkruidremmend zand ingeveegd. De verhoogde borders worden verlijmd en de beplanting klaargemaakt met bemeste tuinaarde.

Tuincentrum Rokkeveen wil geen misverstanden, om deze te voorkomen maken we een afspraak om bij u langs te komen. Wij meten dan de tuin in en bekijken welke werkzaamheden nodig zijn. Hierna zullen wij voor u een vrijblijvende offerte maken die u ontvangt binnen 5 werkdagen na ons bezoek. Gaat u akkoord met de offerte dan ontmoeten we elkaar nog een keer in onze showtuin. Hier nemen we de gekozen bestrating materialen en de offerte nog eens door zodat alles echt naar wens is. Dan gaan wij alles bestellen en inplannen en zal uw tuin binnen 6 tot 8 weken gemaakt zijn.

Let wel op: uw tuin kan qua kosten lager of hoger uitvallen dan de aangegeven indicatieve LUXE tuin-prijs van € 180 per m2, dit heeft dan te maken met uw eigen tuin omstandigheden en uw specifieke wensen. Er is immers geen tuin hetzelfde! Maar beschouwt u onze prijsindicatie wel als een goede indicatie, het betreft immers een prijsindicatie op basis van een gemiddelde van 30 jaar(!) tuinen maken.

Na gemiddeld drie dagen arbeid wordt door de mannen van Tuinaanleg Rokkeveen de tuin opgeleverd en kunt u lekker genieten van uw mooie nieuwe LUXE tuin.

Vraag een gratis offerte aan

Benieuwd naar de kosten voor uw nieuwe tuin? Vraag snel en gemakkelijk een offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN ›
Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. 

Neem contact met ons op

Wilt u een Afspraak Maken?

Tuincentrum Rokkeveen
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

Tel: 079 - 361 10 90
info@tuincentrumrokkeveen.nl