Ruim 2000 m2 showtuin • Profiteer in de winter van hoge kortingen! • Bel ons 079 361 10 90 Onkruid verwijderen? Klik hier
HOME  /   Snel en vakkundig straatwerk in regio Zuid-Holland

Snel en vakkundig straatwerk in regio Zuid-Holland

Twee soorten straatwerk


straatwerkGrofweg zijn er twee soorten straatwerk: goed straatwerk en slecht straatwerk. Het verschil is vooral zichtbaar na verloop van tijd. Tuinaanlegcentrum Rokkeveen biedt straatwerk van het eerste soort. En nee, dat betekent in ons geval niet dat u meteen de hoofdprijs betaalt.

Wat doen wij

Tuinaanlegcentrum Rokkeveen heeft het grootste assortiment stenen (van baksteen tot zeldzame natuurstenen) van de regio Zuid-Holland en wijde omstreken. Klanten kunnen de stenen los kopen, maar de meeste mensen kiezen ervoor om ons het straatwerk te laten uitvoeren.

Snel en goed

Onze straatwerkers zijn gediplomeerd en gemotiveerd. We werken met een hecht en professioneel team. Uiteraard voeren we het oude materiaal af en leveren we het vers gelegde straatwerk schoon en netjes af. En dat alles tegen een eerlijke prijs. Die prijs kan u nog wel eens meevallen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

Bereken wat uw tuin kost!

 

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Bent u geintresseerd in onze diensten? Vul hieronder het formulier in en wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.


Offerte aanvragen