klanten beoordelen ons met een 9.6
Home  /   Snel en vakkundig straatwerk in regio Zuid-Holland  / 

Snel en vakkundig straatwerk in regio Zuid-Holland

Twee soorten straatwerk


straatwerkGrofweg zijn er twee soorten straatwerk: goed straatwerk en slecht straatwerk. Het verschil is vooral zichtbaar na verloop van tijd. Tuinaanlegcentrum Rokkeveen biedt straatwerk van het eerste soort. En nee, dat betekent in ons geval niet dat u meteen de hoofdprijs betaalt.

Wat doen wij

Tuinaanlegcentrum Rokkeveen heeft het grootste assortiment stenen (van baksteen tot zeldzame natuurstenen) van de regio Zuid-Holland en wijde omstreken. Klanten kunnen de stenen los kopen, maar de meeste mensen kiezen ervoor om ons het straatwerk te laten uitvoeren.

Snel en goed

Onze straatwerkers zijn gediplomeerd en gemotiveerd. We werken met een hecht en professioneel team. Uiteraard voeren we het oude materiaal af en leveren we het vers gelegde straatwerk schoon en netjes af. En dat alles tegen een eerlijke prijs. Die prijs kan u nog wel eens meevallen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

Bereken wat uw tuin kost!

 

Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. 

Neem contact met ons op

Wilt u een Afspraak Maken?

Tuincentrum Rokkeveen
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

Tel: 079 - 361 10 90
info@tuincentrumrokkeveen.nl