Ruim 2000 m2 showtuin • Profiteer in de winter van hoge kortingen! • Bel ons 079 361 10 90 Onkruid verwijderen? Klik hier
HOME  /   Een goede stratenmaker is goud waard

Een goede stratenmaker is goud waard

Twee soorten stratenmakers


stratenmakerEr zijn twee soorten stratenmakers: goede stratenmakers en slechte stratenmakers. Een goede stratenmaker is gediplomeerd en gemotiveerd. Hij werkt snel, vakkundig en klantvriendelijk. Op zoek naar een goede stratenmaker? Dan bent u aan het goede adres bij Tuinaanlegcentrum Rokkeveen.

Een tuincentrum?!

Ho ho, een tuin-AANLEG-centrum. Ons tuincentrum is gespecialiseerd in (sier)bestrating en de aanleg hiervan. Wij hebben een vast team stratenmakers dat goed op elkaar is ingespeeld en iedere dag met veel plezier op pad gaat. We scheppen er oprecht plezier in om uw tuin of oprit piekfijn in orde te maken.

Snel, goed, betaalbaar

Onze stratenmakers werken in teamverband en dat betekent dat ze snel klaar zijn. Omdat we zelf de stenen leveren, zijn er geen wachttijden en uiteraard scheelt het ook in de prijs. U krijgt eersteklas stratenmakers kwaliteit voor een scherp tarief. We komen graag langs om een vrijblijvende, gespecificeerde offerte op te maken. Bel ons vandaag nog!

Over ons

Tuincentrum Rokkeveen is meer dan een tuincentrum alleen. Als een van de weinige tuincentra in Nederland zijn wij gespecialiseerd in de aanleg van tuinen. Al meer dan 25 jaar heeft René spaan zijn eigen Tuinaanlegbedrijf. Met deze 25 jaar is Tuincentrum Rokkeveen het oudste tuincentrum uit Zoetermeer. 

Neem contact met ons op

Wilt u een Afspraak Maken?

Tuincentrum Rokkeveen
Moeder Teresasingel 80
2719 AZ Zoetermeer

Tel: 079 - 361 10 90
[email protected]

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Bent u geintresseerd in onze diensten? Vul hieronder het formulier in en wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.


Offerte aanvragen