Ruim 2000 m2 showtuin • Profiteer in de winter van hoge kortingen! • Bel ons 079 361 10 90 Onkruid verwijderen? Klik hier
HOME  /   Een goede stratenmaker is goud waard

Een goede stratenmaker is goud waard

Twee soorten stratenmakers


stratenmakerEr zijn twee soorten stratenmakers: goede stratenmakers en slechte stratenmakers. Een goede stratenmaker is gediplomeerd en gemotiveerd. Hij werkt snel, vakkundig en klantvriendelijk. Op zoek naar een goede stratenmaker? Dan bent u aan het goede adres bij Tuinaanlegcentrum Rokkeveen.

Een tuincentrum?!

Ho ho, een tuin-AANLEG-centrum. Ons tuincentrum is gespecialiseerd in (sier)bestrating en de aanleg hiervan. Wij hebben een vast team stratenmakers dat goed op elkaar is ingespeeld en iedere dag met veel plezier op pad gaat. We scheppen er oprecht plezier in om uw tuin of oprit piekfijn in orde te maken.

Snel, goed, betaalbaar

Onze stratenmakers werken in teamverband en dat betekent dat ze snel klaar zijn. Omdat we zelf de stenen leveren, zijn er geen wachttijden en uiteraard scheelt het ook in de prijs. U krijgt eersteklas stratenmakers kwaliteit voor een scherp tarief. We komen graag langs om een vrijblijvende, gespecificeerde offerte op te maken. Bel ons vandaag nog!

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Bent u geintresseerd in onze diensten? Vul hieronder het formulier in en wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.


Offerte aanvragen